2821
2789
عنوان

نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 31 پست
حیوونکی دلم سوخت براش🥺

منم امشب بهش پیام دادیم حالا تاپیک میزنم شات هاشو میزارم

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

خوب جایی میرفتین زیادبهش نمیگفتین که اونم بیاد ولی خیلی بدکردی رک گفتی بهش

اعصابم‌خورد بود ولی خودم‌پشیمون شدم

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اعصابم‌خورد بود ولی خودم‌پشیمون شدم

خودشم باید درک میکرد که دیگه شوهرت متاهله مثل زمان مجردی نباید زیاد رفت وآمد کنه ولی کارشما بدتر بود!

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

یه دروغی بساز مثلا بگو نامزدم منو از دوستام جدا کرد میخاستم تلافی کنمو اینا 😐یجوری بشه باور کنه بیچاره دلم سوخت خیلی بد گفتی منم جای اون ناراحت شدم ولی عب نداره از دلش دربیارین

تو قبلاً يه بار سورپرايزش كردي 

ترو خدا زخم زبون نزنید کمک ازتون خواستم

خودشم باید درک میکرد که دیگه شوهرت متاهله مثل زمان مجردی نباید زیاد رفت وآمد کنه ولی کارشما بدتر بود ...

آره

یه دروغی بساز مثلا بگو نامزدم منو از دوستام جدا کرد میخاستم تلافی کنمو اینا 😐یجوری بشه باور کنه بیچ ...

ب دلگرفته بدجور 🤦‍♀️🤦‍♀️

ترو خدا زخم زبون نزنید کمک ازتون خواستم

وقتي هيجاني رفتار ميكني تهش ميشه پشيموني 

يه لحظه خودمو جاي اون گذاشتم واقعاً ناراحت شدم 

الان بهترين راه اينه كه ازش عذرخواهي كني و به اشتباهت صادقانه اعتراف كني و ازش بخاي ببخشتت 

بعد هم به يه شام دوستانه دعوتش كني 

وقتي هيجاني رفتار ميكني تهش ميشه پشيموني  يه لحظه خودمو جاي اون گذاشتم واقعاً ناراحت شدم  ...

بهش گفتم تو تاپیک جدیدم شات گذاشتم

چی

یعنی ریدی ابم قط 

واقعا دلم سوخت براش جالا چی گفتی چ جوری گفتی بش

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  
یعنی ریدی ابم قط  واقعا دلم سوخت براش جالا چی گفتی چ جوری گفتی بش

هیچی همونی که به نامزدم‌گفتم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز