2777
2789

بچه ها منو قضاوت نکنید من حسود نیستم فقط از خدا شاکی ام که چرا مادر نشدم ۸ساله باحرف مردم سوراخ سوراخ شده قلبم....میگم خب اگه حکمتیه چرا واسع من....جاریم از من کوچیکتره دوسال بعد من اومد الان یه پسر داره یه دخترم بارداره هردفعه میبینمش شکمش قشنگ اومده جلو تا صبح تو اتاق گریه میکنم میگم چرا خدا دوست داشت من زجر بکشم اون وقتها انقد نقشه ها کشیدم تو رویاهام باردار بشم اینا ولی هیچ کدوم نشد الان ۳۵سالمه دیگه امیدی ندارم ...این روزا کم مونده به زایمان جاریم ولی من هرروز گریه میکنم مامان جاریم تیکه میندازه یا وقتی منو میبینه میگه توامبچه دار میشی یا رو بعد ۱۶سال شد الکی اینا رو میگه تو جمع .....خلاصه کنم تو این چندسال اصلا زندگی نکردم وقتی از خواب بلند میشم این غم با منه تا وقتی بخوابم....الان خیلی هاتون میگید حسادت نکن خدا بهت نگاه کنه‌....ولی حسادت نیست بقران نیست...فقط میگم کاش خدا منم دوست داشت یا حداقل ایتجوری برام رقم نمیزد....میگم خوش بحال هرکی بدون دوا دکتر باردار میشن.....قلبم مچاله شده 

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

چی بگم عزیزم انشالله مادر بشی❤

اگه دیگه دوا درمون جواب نمیده،یه بچه به سرپرستی بگیر 

اجر اخروی هم داره

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا تا وقتی آدم چیزی رو نخواد براش مهم نیست امان از وقتی میخوای یه چیزی رو داشته باشیو نمیشه. 

میشه بگی مشکلت چیه؟؟

من یه دکتر خیلی خوب میشناسم که خیلیا پیشش نتیجه گرفتن اگر میخوای بهت معرفیش کنم

ان شاالله خدا بهت یه سه قلو گوگلی بده 

از دوستان ما یه دخترشون بچه دار نمیشد اینقدر دکتر و دوا کردن اینقدر پول واسه کاشت و این حرفا دادن فایده نداشت 

امسال بعد ازچندین سال ناامیدی زایمان کرد 

شماهم غصه نخور ان شاالله نوبت شماهم میرسه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

امروز کتاب قدرتو داشتم میخوندم

گفت اگه بچه دار نمیشی و بچه مردمو می بینی و حسرت میخوری یعنی داری به کائنات میگی من از بچه ها بدم میاد

گفت اون قدری خوشحال شو که انگار خودت بارداری

کم کم انرژی به خودت برمی گرده

واقعا تا وقتی آدم چیزی رو نخواد براش مهم نیست امان از وقتی میخوای یه چیزی رو داشته باشیو نمیشه.  ...

تنبلی دارم شوهرمم مشکل داره....

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
چی بگم عزیزم انشالله مادر بشی❤ اگه دیگه دوا درمون جواب نمیده،یه بچه به سرپرستی بگیر  اجر اخرو ...

به نظر من حتی اگر کسی بچه هم داشته باشه و بخواد و توانشو داشته باشه خیلی خوبه یدونه یا دوتا بچه بیاره و بزرگ کنه. 

من خودم اگر خدا بهم توان بده شاید در آینده اینکارو بکنم