2777
2789
عنوان

معلم های عزیزی حق الناسه؟

249 بازدید | 25 پست

شما همون اول سابقه داشتید رفتید سرکار که انروز مدیر مدرسه قبلیم بهم گفت اگر بلد نیستی 

حق الناسه بری سرکار 

گفتم والا همه معلم ها مگه بلدن 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلم ها درسشو خوندن دیگه باید بلد باشن

اره معلم باید بلد باشه گناه داره بچه ها 

ولی ب نظرم معلم باید فن بیان خوبی داشته باشه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
وظیفتو انجام بدی چراحق الناس باشه

اره دیگه 

نمیدونم چرا ایطور گفت 

منم مهرماه میخوام برم تدریس کنم معلم زبان انگلیسی  تجربه اولمه  یاد میگیریم

اره دیگه حاضر بودی ب جا معلمی بری کنار دست معلم کاراموزی کنی؟

مدیر بهم گفت بیا کارموزی

یه عده باید یه حرفی بزنن دیگه

من 2۰ سال سابقه دارم ۷ سال یه مدرسه بودم 9۰ درصد قبولی تیز هوشان مدرسه همیشه مال کلاس من بوده .اول هر سال کلا زنگ وتلفن از اینور و انور که سفارش کنن فلانی رو بپذیر کلاست

حالا امسال به خاطر مدرسه دخترم که ثابت صبح بود مجبور شدم برم یه مدرسه دیگه بعد مدیرش برگشته میگه بلدی درس بدی خانواده ها حساسند 

مدرسه قبلی تو قسمت اعیان نشین شهر 

این حاشیه شهر حالا دلم میخواست سرم بکنم به دیوار 

اره معلم باید بلد باشه گناه داره بچه ها  ولی ب نظرم معلم باید فن بیان خوبی داشته باشه

یک پک کامل درواقع تسلط روی محتوا درسی ،روش های مختلف تدریس،فن بیان، روانشناسی بچه ها ، ارتباط اجتماعی خوب ، مدیریت و…. فقط فن بیان تنها کافی نیست

گروه نارنجی 🍊 ما میتوانیم ،وزن هدف ۶۳
2790
2778
2791
2779
2792