ببخشید خانما چجوری میشه لینک درست کرد عکس و پست کرد تو نی نی سایت؟؟
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
دلم میخواد همیشه خوشحال ببینمت اول بخاطر اینکه لایقش هستی و بعد بخاطر اینکه لبخند تو قشنگترین چیزیه که تو این دنیا دیدم اومدنت قشنگترین اتفاق زندگی من بوده و خواهد بود از وقتی اومدی تو زندگیم عشقو معنی کردی برام؛خوشحالم که کنارمی و مالمنی از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم♡ اگه فکری کردی با بوسیدن گردنم و بغل کردنم میتونی خرم کنی خیلی هم درست فکر کردی:🤍🌱عمیقتر از همیشه دوست دارم💕🔮#کاربر فعالی نیستم توی هیچ تاپیکی غیر از تاپیک خودم پست نمیزارم.
استاتر منو ببخش خاهشا این دو تاپیک زیر رو که لینکشو میزارم گزارش بزنید خاهشا لطفا میخوام که پاک بشه تا چند دقیقه دیگه تروخدا کمک کنید گزارش بزنید پاک شه
دلم میخواد همیشه خوشحال ببینمت اول بخاطر اینکه لایقش هستی و بعد بخاطر اینکه لبخند تو قشنگترین چیزیه که تو این دنیا دیدم اومدنت قشنگترین اتفاق زندگی من بوده و خواهد بود از وقتی اومدی تو زندگیم عشقو معنی کردی برام؛خوشحالم که کنارمی و مالمنی از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم♡ اگه فکری کردی با بوسیدن گردنم و بغل کردنم میتونی خرم کنی خیلی هم درست فکر کردی:🤍🌱عمیقتر از همیشه دوست دارم💕🔮#کاربر فعالی نیستم توی هیچ تاپیکی غیر از تاپیک خودم پست نمیزارم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پایین نوشته متن یک چی بمویس یا اگه نمیخای چیزی بنویسی لینک رو تو متن هم بنویس
استاتر منو ببخش خاهشا این دو تاپیک زیر رو که لینکشو میزارم گزارش بزنید خاهشا لطفا میخوام که پاک بشه ...
سلام
۲ تا نکته ی خیلی مهم در مورد گزارش الکی زدن که شاید خیلی ها ندونن:
1️⃣ اگر استارتری درخواست گزارش کرد این گزارش زدن الکی می تونه باعث تعلیق کاربری هم شما و هم آن استارتر بشه❗️
2️⃣ اگر تاپیکی الکی گزارش بشه حتی به درخواست استارتر باعث میشه هم تاپیک های شما و هم تاپیک های استارتر که تا الان حذف کردین به طور خودکار بعد تعلیق هر ۲ نفر شما فعال بشن و برگردن❗️❗️❗️
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
تو هم لطفا تاپیک یکی مونده به آخرمو گزارش بزن، همون که درباره ی هول بودنه
سلام
۲ تا نکته ی خیلی مهم در مورد گزارش الکی زدن که شاید خیلی ها ندونن:
1️⃣ اگر استارتری درخواست گزارش کرد این گزارش زدن الکی می تونه باعث تعلیق کاربری هم شما و هم آن استارتر بشه❗️
2️⃣ اگر تاپیکی الکی گزارش بشه حتی به درخواست استارتر باعث میشه هم تاپیک های شما و هم تاپیک های استارتر که تا الان حذف کردین به طور خودکار بعد تعلیق هر ۲ نفر شما فعال بشن و برگردن❗️❗️❗️
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.