2777
2789
عنوان

دفع همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 17131 بازدید | 69 پست
من اینقدر به اینو اون پیام دادم یکی میگفت اب نیسان بگیرم من اصلا نمیدونم اب نیسان چیه

اب بارون در زمان خاصی

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂
اسم خودتو و مادرتو بهم بگو یه سرکتاب بزنیم ببینیم چی در میادش اما در کل هر چیم درومد شما با وض ...

حرز امام جوادو دارم ـالان گوشی خودم دستم نیست و این گوشی که دستمه داغونه هیچ برنامه نداره

میشه بعدا بهت پیام بدم مثلا توایتا یا روبیکا اونجا بهت اطلاعت بدم ،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره یکی هست از رو اسم خود ادم اسم مادر میگن اما ی عده هستن با موکل همه چی میگن

از رو قرآن؟

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂
اره یکی هست از رو اسم خود ادم اسم مادر میگن اما ی عده هستن با موکل همه چی میگن

اون دیگ فا.لگیریه

اصلا سرکتاب نیس

سرکتاب یه کتابه فقط همین

حروف ابجد اسم یارورو در میارن

یه بنده خدایی یه سال پیش برا من فا.ل گرفت

فامیل رفیقم بود

به قران مو به تنم سیخ شد اسم میگفت اصلا 

نشونه و این چرت و پرتا نبود رسما اسم میاورد🙏🏻😐😐

جالبه حتی گفت رابطه دوستیت با یکی خراب شده تقصیر فلانیه

قشنگ سه ماه بعد گندش درومد کار اون بوده😐😂😂😂

ببین شاخ ترین ادمی ک دیدم همون بود حتی همون از ۱۰۰ درصد چیزایی ک گفت فقط ۶۰ درصدش اتفاق افتاد

سرنوشت و اینده عملاااا دست خداست من این بهم ثابت شد سر این قضیه

و اتفاقا حس مسخره ایی بود😐😐😐😐 واقعاااا مسخره بود چرا یهو چیزی میشد یادم میوفتاد اون گفته بود😐😐

دوستم میگفت این موکل داره سر همینه درست میگه همه چیو

مریضم بود همششش تشنج میکرد

کلا هم غیبش میزنه یه مدت

دوستم میگفت بهش زنگ میزنم چند ماهیه جواب نمیده

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯
اون دیگ فا.لگیریه اصلا سرکتاب نیس سرکتاب یه کتابه فقط همین حروف ابجد اسم یارورو در میارن ی ...

من یه سرکتاب قرانی دارم  اونم اسم مادرم میخواد پارسال تقریبا هرچی گفت درست دراومد بعضیاشم نه 

خب این سرکتاب همون جادو و ازاین چیزاس یعنی اخه میگن اینایی که سرکتاب میگیرن خودشون جن دارن و اگه بر ...

والا منکه جن ندارم 😂😂😂😂

ببینمم سکته کردم شب قبل خواب چهار قل میخونم بخوابم😂😂😂😂😂😂

نه بابا این خزولات چیه😐😂

روشش اینه

مثلا اسم مونا

میان حروف ابجدشو از توی لیست در میارن

با مادرش

بعد مثلااااا میشه عدد ۴۰۰

عین ف.ال حافظ میری اون قسمت ۴۰۰ ببینی چی زده

همین 😐😂

هر کسی میتونه انجام بده انقدر اموزشش توی نت هست

مگه بچه بازیه جن بیاد اسیر اینو و اون بشه😐😂

اونایی ک این توانایی رو دارن

عمرییییییی سرویس شدن به گفته خودشون 

کاراشونم خدایی نیست 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

براش دعا بگیر تا بدتر نشه

میخوام حرز بگیره فقط

قرآنی انجام بده کسی که ضرر نداره درسته ؟ 

نه بابا چه ضرری

والا تا جایی ک من میدونم یه کتابه

اموزشش توی یوتیوب اینا هم هست

فقططط کافیه از لیست اون حروف ابجدا عدد اسم یارو و مادرشو در بیاری

مثلا میشه عدد ۴۰۰

میری نگاه میکنی چی زده 

ملتو همینطوری تلکه میکنن صد بار براشون سرکتاب باز میکنن

منم تعجبم اینه چجور اونا نمیفهمن مطلب تکراریه😐😂

سر کتاب هر کی یه چیزه

نه بابا چه ضرری والا تا جایی ک من میدونم یه کتابه اموزشش توی یوتیوب اینا هم هست فقططط کافیه از ...

میگم برا من پارسال گرفت بیشترش اتفاق افتادن