2777
2789
عنوان

دفع همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 17131 بازدید | 69 پست
میگم برا من پارسال گرفت بیشترش اتفاق افتادن

شما هم نمیدونم داستانتون چجوریه

اما اگر چشم زخمه طلسمه هرررر چی که هست

یه حرز بسیار معروف و قرانیه

نیازی نیست بدی کسی بنویسه

خودت یه وضو بگیر اگر قبلا غسل کردی ، بنویس رو یه کاغذ ساده همراهت باشه

تمام

واقعا فک نمیکنم شخصی وجود داشته باشه ک علمش از حضرت علی توی این چیزا بالاتر بره

اینو توی نهج البلاغه بعد حکمت ۴۰۰ نوشتن بعد اینکه گفتن دعا و جادو حقه و یا چشم زخم

یعنی وجود داره

و دقیقا بعدش راهکارشم گفتم

لینکشو میذارم برا استارتر هم گذاشتم

https://s6.uupload.ir/files/img_20230819_151505_657_sal.jpg

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯
شما هم نمیدونم داستانتون چجوریه اما اگر چشم زخمه طلسمه هرررر چی که هست یه حرز بسیار معروف و قرانیه ...

ممنون اسکرین گرفتم که پاک شدم بنویسم

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گلم لطفا میشه راهنماییم کنی ممنون میشم خیلی نیاز دارم به کمکت

عزیزدلم من پیش یه سیدی مشهد بود دعا گرفتم خدایی دعای دفع همزاد خوب بود اما خب خیلی امروز فردا کرد دعارو برام فرستاد حواست باشه 

توهمی احمقانه به نام اعتماد...!

سلام عزیزم. چه جوری مشکلتون حل شد. میشه به منم بگید

عزیزم یه سری کار گفتن انجام دادم ولی چه ذکر و دعای روی وسایلم خوند نمیدونم(گلاب ، فلفل ، اسفند ...) نمیدونم چی بود الانم یه دعا داده همراهمه ایشاله اگر مشکلی دارین حل بشه

برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲
عزیزم یه سری کار گفتن انجام دادم ولی چه ذکر و دعای روی وسایلم خوند نمیدونم(گلاب ، فلفل ، اسفند ...) ...

میشه اون شخص رو به منم معرفی کنید؟ خیلی بهش نیاز دارم. ممنونت میشم