2821
2789
عنوان

دفع همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 16997 بازدید | 69 پست
مشکلتون چی بود عزیزم و چند وقت بعد نتیجه گرفتید

همزاد دیگه تقریبا یکسالو نیم اذیتم کرد رفتم پیش یه سید پیش خودمون دعا انداختم گردنم بهتر شدم اما رفع نشد 

یکی شماره سید مشهد بهم داد گفت با دعا دوش بگیر سه روز خدارو صد هزار مرتبه شکر بهتر شدم

توهمی احمقانه به نام اعتماد...!

سرکتاب میگیرن توی متنش زده طرف همزاد داره یا نه  داشته باشه مینویسه از طریق حروف ابجد اسم ...

اومی مرسی...من که جرعت این کارهارو ندارم😨😰

اگه میشه یه صلوات برای مادر شدنم بفرستی مرسی♥🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچها کسی میشناسین سرکتاب خوب بگیره ؟

اصلا خوب و بد نداریم عزیزم

همش یکیه سرکتاب اخه😐😂😂

بعضیا فک میکنن مثل ف.ال میمونه هر سری یه چی درمیاد

اسم های امروزی ک بسیار ساده ان چون اله و... ندارن راحت میشه حساب کرد دراورد

یکیه

عجیبه برام اونایی ک همش پول میدن نفهمیدن ک افراد دارن براشون متن تکراری میخونن

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯
اومی مرسی...من که جرعت این کارهارو ندارم😨😰

نه بابا چیز ترسناکی نیست

شاید از هر ۱۰۰ نفر یکی براش چنین چیزی بزنه😂😂😂

اونم انقدر پدرش درومده ک قطعا خودش فهمیده

برا سرگرمی چیز جالبیه من میگیرم بین دوستام

علائمشو میگی؟ من همسرم همش میگه دارم دارم دیوونه شدم

یه شب خونه فامیلمون بودم خواب بودم 

بعد خواب دیدم خونه خودمونم یه چیز سیاهیی افتاد دنبالم منم همزمان با خواب نزدیک 5دقیقه داد زدم یدو کردم هرچی میزدنم بیدار نمیشدم داخل خواب اذیت شدم خیلی از اونجا شروع شد یه شبم صدای جیغ شبی به مادرم شنیدم فکر کردم اونه اما وحشتناک بدو کرذم برم سمتش فهمیدم اون نیست 

توهمی احمقانه به نام اعتماد...!

اصلا خوب و بد نداریم عزیزم همش یکیه سرکتاب اخه😐😂😂 بعضیا فک میکنن مثل ف.ال میمونه هر سری یه چ ...

خب این سرکتاب همون جادو و ازاین چیزاس یعنی

اخه میگن اینایی که سرکتاب میگیرن خودشون جن دارن و اگه بری پیششون جنشون بعدا تو رو اذیت میکنه راسته

سرکتاب میگیرن توی متنش زده طرف همزاد داره یا نه  داشته باشه مینویسه از طریق حروف ابجد اسم ...

والا من یه نفری صحبت کردم سر مسئله احساسی اول گفت احضار انجام میده اگ نشد اطلاع بده بهم که بعدش بهش گفتم دوباره نگاه کرد گفت من فراموش کردم بگم شما همزاد داری  بعد گفت پا درد و کمر درد اینا داری که من گفتم نه هر چی گفت گفتم نه والا که جن مسلمان گفت یه دعا میفرستم همیشه پیشت باشه دفع همزاد بعدش میرم سراغ احضار طرف گفت دعا بهت برسه ممکن یه چن روز اذیت بشی سردرد و معده درد شاید بگیری فعلا که نرسیده دستم میخواستم بیینم یه موقع داستان نشه حالا

اصلا خوب و بد نداریم عزیزم همش یکیه سرکتاب اخه😐😂😂 بعضیا فک میکنن مثل ف.ال میمونه هر سری یه چ ...

اره یکی هست از رو اسم خود ادم اسم مادر میگن

اما ی عده هستن با موکل همه چی میگن

والا منم دوس دارم یه ادم مطمین بهم بگه ببینم دارم یانه اخه خیلی شیاد زیاده و از طرفی واقعا به طرز ع ...

اسم خودتو و مادرتو بهم بگو

یه سرکتاب بزنیم ببینیم چی در میادش

اما در کل هر چیم درومد

شما با وضو یه حرز امام جواد بنویس

حال نداری بنویسی اصلا کپیش بگیر متنشو

بذار تو این کیفا بنداز گردنت

یا چمیدونم بذار وسایلت

یه لینکم من بالا گذاشتم معتبره اونم بنویس

ایات قرانه

چیزی باشه رفع میشه 💙🤌🏻

یه شب خونه فامیلمون بودم خواب بودم  بعد خواب دیدم خونه خودمونم یه چیز سیاهیی افتاد دنبالم منم ...

شوهر منم خواب بد زیاد میبینه همش در حال جنگیدن بااین موجوداتهذ

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂
اسم خودتو و مادرتو بهم بگو یه سرکتاب بزنیم ببینیم چی در میادش اما در کل هر چیم درومد شما با وض ...

قرآنی انجام بده کسی که ضرر نداره درسته ؟ 

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂