2777
2789
عنوان

سن بلوغ و حساس شدن

165 بازدید | 10 پست

من ۱۷ سالمه و حدودا از زمانی که وارد دبیرستان شدم خیلی خیلی حساس شدم 

نسبت به بقیه و کاراشون 

اوایل فقط نسبت به دوستام و حرفاشون حساس بودم ولی الان در مورد همه این حس رو دارم 

یه رفتار کوچیک بقیه مثل اینکه پیاممو دیر سین میزنن یا تو جمع اونقدر بهم توجه نمیکنن کل روزمو خراب میکنه 

یا حتی اگه بعدشم کلی با هم صحبت کنیم و بخندیم هم بازم اون کار کوچیکشونو فراموش نمیکنم 

مسخره اس ولی واقعا داره اذیتم میکنه این قضیه 

قبلا خیلی خوش بین بودم ولی الان زدم رو دست هرچی بد بینیه 🥲 

جدی باید چکار کنم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۹ سالمه مثل خودت حساس بودم ولی الان راحتم برای خودم نمیزارم😂 چون بعضی وقتا خستن حوصله ندارن شرایط خوبی نیستن قرار نیست همیشه باهامون مهربون باشن همیشه!!!!، ما خودمونم اینجوری پیش میاد رفتار کنیم  شما به ویژگی های خوبشون بچسب و رفتار  متعادل داشته باش درست میشه  بعد دوست با رفیق فرق داره  رفیق از این کارا کنه یا ناراحت نمیشی یا دو دقیقه ناراحتیت بیشتر طول نمیکشه  ولی معمولا دوست معمولی پیش بیاد  یادت باش معمولی هستن در حد معمولی هم انتظار داشته باش  

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

من همونیم‌ که همیشه دیر سین میکنه 😂

نه حالا دیر سین زدن اوکیه چون طرف کار داره ادم باید درک کنه 😂🥲 ولی اینکه یه حرفی بهم میزنن یا شوخی میکنن به روشون نمیارم ولی اذیتم میکنه... 

من ۱۹ سالمه مثل خودت حساس بودم ولی الان راحتم برای خودم نمیزارم😂 چون بعضی وقتا خستن حوصله ندارن شرا ...

اره دقیقا سر رفیقم اونقدر اذیت نمیشم و همدم خوبیه برام 

ولی سر خانواده یا دختر خاله هام که قبلا خیلی باهاشون اوکی بودم یه چند ماهیه این شکلی شدم متاسفانه 

میگن که برا بلوغه ایشالله که تا ۱۹ منم اوکی شم 🥲