اره مهم ابشه که بخوره تو قورمه سبزیش می تونی دمنوش کنی یه پیاله برداری اون اب یه ذره بریزی توش ببین برک تازه مزشو عوض میکنه تو دمنوشم مزه داره ولی وقتی خشک میکنی میریزی تو سوپ و غذا مزه تصلا نداره متوجه نمیشه
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
انحیر اینا نه اینا که گفتی تا میخوری رفع میکنه ولی برگ انکور بدن با بدن فرق میکنه یکی یک ماه یکی شش ماه یکی یک سال هر روز اولش بلید بخوری بعد یه روز درمیون و خفته ای دوبار و یک باری و توماه دو سه بار میکنی اخرم میزاریش کنار
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اگه تلزضو بریزی چرا مزش غوض میزه خوشمزس قلبل خوردنه ولی اگه بچه بدی تعغیر سوپ میفهمه ولی خشک نه مزش عوض نمیشه اونم به اندازه بریز قابلمه بزرگ یه قاشق نهایت دوتا قاشق سوپ خوری بریز بعد نکتش دوتاس برگ باید تو خونه خشک بشه نه زیر افتاب بعد ساقشو باید بزنی و برگ چند تکه کنی وگرنه پلاسیده میشه