2777
2789
عنوان

برای یبوست کودکان چی خوبه بخورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 44 پست
اهان ممنون عزیزم الان فصلشه برای درمان قطعی یبوست هست واقعا؟ دلم میل دلمه کرد😂

تازشو نریز خشک بریز.ببخشید چقدر غلط نوشتم فقط تایپ میکنم نگاه نمیکنم🤣،بله ولی میکم اولش باید هر روز بخور یکی دوماه بعد کمش کن یک سال روش حساب کن به مرور میشه هر چهار روز یک بار بعد هفته ای یک بار و ....فقط اولش ممکنه اسهال بشی چون بدنت عادت نکرده تا ته میشوره سرگیجه داری بعد رودت قبولش میکنه دیگه درست تخلیه میکنی،دمنوشم می تونی بکنی ولی سوپ که میخوری قشنگ تاثیر میزاره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازشو نریز خشک بریز.ببخشید چقدر غلط نوشتم فقط تایپ میکنم نگاه نمیکنم🤣،بله ولی میکم اولش باید هر روز ...

یبوست ندارم روزی یباراکثرادفع دارم بازم بایدروزی یبارخورد؟

😂😂اره بزورخوندم😂 یاخدا اسهال که بده

نه یکی دوبار اول اسهال بد نه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
یبوست ندارم روزی یباراکثرادفع دارم بازم بایدروزی یبارخورد؟

نه کمتر همون دو هفته یک بار یا هفته ای یا سه هفته یا ماهی یک بار خودت دستت میاد

نه کمتر همون دو هفته یک بار یا هفته ای یا سه هفته یا ماهی یک بار خودت دستت میاد

ممنون عزیزم پس بشه هفته ای یبار

من قبلا باشماصحبت کردم میشناسمتون خداخیرتون بده عزیزم ممنونم😘

ممنون عزیزم پس بشه هفته ای یبار من قبلا باشماصحبت کردم میشناسمتون خداخیرتون بده عزیزم ممنونم😘

😘😘😘

درموردعمل هموروییدازتون پرسیدم منم دارم یه دونه تقریبا کوچکیه ۱۰سال پیش یباریبوست گرفتم باعث این شد ...

ملین بخوری چون زور میزنی باردار نمیشی پس مایعات بخور.بزار بعد بارداریت عمل کن راحت بشو تو بارداری اینو دمنوش کن یه نصف قاشق بریز تو سوپت یا خورشت قورمت تاثیرش کمه ولی نباید زیاده روی کنی تو هیچ چیزی سر یارداریت عدسی و میوه زیاد بخور غذاتم هر نیم ساعت یک ساعت چندتا قاشق بخور الویتت باید میوه باشه چون عذا یه دفعه میخوری یبوست سخت میاد سراغ ادم باید سبک بخوری کلا که دکترت بهت میگه همون موقع

درموردعمل هموروییدازتون پرسیدم منم دارم یه دونه تقریبا کوچکیه ۱۰سال پیش یباریبوست گرفتم باعث این شد ...

ایشاالله زودی دامنت سبز بشه

ملین بخوری چون زور میزنی باردار نمیشی پس مایعات بخور.بزار بعد بارداریت عمل کن راحت بشو تو بارداری ای ...

نه ملین دارویی که اصلا نمیخورم اره میوه واب زیادمیخورم یبوست ندارم 

منطورتون از ملین ملین های دارویی وقرص هست؟

کلا همه چیز فقط انجیر خوبه فعلا اونم .دارو اینا و نعنا کلا حذف کن تا باردار بشی قاعده اور و ملین رحم تخلیه میکنه اینو دکترم گفت احتمالش کمه ولی خوب رعایت کن نخوری

کلا همه چیز فقط انجیر خوبه فعلا اونم .دارو اینا و نعنا کلا حذف کن تا باردار بشی قاعده اور و ملین رحم ...

نه فقط میوه وسبزی واب میخورم ..انجیرگلابی واینا میخورم ..یامثلا صبحها اب ولرم..اینا ضررنداره طبیعیه..قرص وداروش بده

بعدشبا روغن میدم روی ناف وکیسه ابگرم ..شکمم گرم نگه میدارم