2777
2789
عنوان

این پست هشدار به والدین است!

321 بازدید | 10 پست

دختره ۷ ماهه است و به تبخال مبتلا شده است! بله وقتی مادران به اطرافیان می گویند نبوسید لطفا برای درخواستشان احترام قائل باشید!

مادر قبلاً چندین آزمایش انجام داده تا بفهمه واقعاً تبخال زده و اکنون با پمادی که دکتر داده تحت درمان هست! و راهی وجود ندارد که بفهمیم چه کسی به آن مبتلا بوده است .. چون شخصی که بوسه زده است ، نیازی نیست که حتما تبخال همراه زخم باشد، این مورد با ویروس قابل انتقال است!

این پست برای هشدار دادن به شما مادران است تا با بقیه به اشتراک بگذارید و بگویید (بوسیدن کودک ممنوع!)

اون روز یک نفر تو سایت گفت بدبخت عروس بود طرفدارهای خانواده شوهر ریختن سرش اینقدر چرت پرت گفتن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اینم نتیجه اش

من اصلا دلم نمیاد به نوزاد تا یک سال دست بزنم حتی بچه خودمو بوس نمیکردم نی نی های پوستشون حساسه ایمنی بدنشون پایینه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وااااااای من انقد گفتم‌نبوسید پسرمو خسته شدم  از دستم ناراحت میشن 

الان اینو برا تک تکشون میفرستم

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
اون روز یک نفر تو سایت گفت بدبخت عروس بود طرفدارهای خانواده شوهر ریختن سرش اینقدر چرت پرت گفتن

منم میخواستم همون دختر رو بگم 

همه بهش توپیدن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

من مادری رادیدم  که نوزارش به خاطر حالانمیدونم تبخال یا زخم دیگه ای تو دهنش  نمیتونست  شیر بخوره دکترها هم دلیل این شیر نخوردن ر هم دلیلش را خیلی دیر فهمیدن نوزاد تو دستای مادره جون داد و مرد