2777
عنوان

کربلا

133 بازدید | 11 پست

بچها سالهای قبل هم بنده به کربلا رفتم اما شعور و عقلم نرسیده که قشنگ ادابش رو انجام بدم و دعاهای مخصوص رو بخونم

الان چند وقت بود ارزوم بود بازم برم کربلا ک دعا ها رو با دل و جون انجام بدم ک تو کارنامه اعمالم ثبت بشن

حالا چن روز دیگه عازمم

اما یکی از پدربزرگارنم(دو نسل قبل من)یه اقایی بوده ک تو جوونی فوت شده و فقط همون یک دختر جاش مونده ک فوت شده و تو زندگی سختی بسیاری کشیده و پسر نداشته

حالا موندم به نیت اون برم یا واسه خودم ک اعمال تو کارنامم ثبت شه

چون ممکنه منم هیچوقت بهدا دیگه مشرف نشم و این اخرین بارم باشه

شما باشید چکار میکنید

میدونم اگه ب نیت اموات بری از ثواب خودتم کم نمیشه

اما خب وقتی واسه خودت باشه فرق داره تمام اعمال تو کارنامه اعمال خودت ثبت میشن

جانمان برای هم درمیرفت...اما نشد!!!!            لعنت ب همه کسایی که تو نرسیدنمون نقش داشتند.....

به نیابتش برو صبحم گفتم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

قبول باشه، من از حامد طهماسبی شنیدم که میگفت اگر ثواب هر کاری رو از انسان‌ها از اول تا ابد هم نیت کنید هیچی از ثوابش به خودتون کم نمیشه چه برسه برا یک نفر

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که کربلا رفتم به نیت این رفتم ثوابش رو هدیه دادم اول به اهل بیت علیهم السلام بعد امتم شهدا شهدا اموات خانواده فامیل دوست آشنا یعد به اونایی که حق الناس از اونا به گردنم هست بعد به ملتمسانه دعا و اونایی که که گفتن نائب الزیاره باشید نماز زیارت هم که میکردم اسم این افراد رو میگرفتم چون شنیدم از ثواب ت  هیچی کم نمیشه بعضی وقتا هم میگفتم جمیع مؤمنین و مومنات مسلمین و مسلمات

برای ظهور امام‌ زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صلوات

فقط حواست به اونایی که گفتن التماس دعا یا نائب الزیاره باشید جمع باشه چون حق به گردنتون دارند و میتونی زیارت کنی به نیت کسایی که گفتن نائب الزیاره باش دعا کنی برای حاجت روایی همه ملتمسان دعا

برای قبولی آبجیم فاطمه تو کنکور هم دعا کن عزیزم

من که کربلا رفتم به نیت این رفتم ثوابش رو هدیه دادم اول به اهل بیت علیهم السلام بعد امتم شهدا شهدا ا ...

چ جالب...کسایی ک حق ناس گردنمون دارن😍واقعا قشنگه

کاش اینجور ثوابش گناهمونو کم کنه

جانمان برای هم درمیرفت...اما نشد!!!!            لعنت ب همه کسایی که تو نرسیدنمون نقش داشتند.....
من که کربلا رفتم به نیت این رفتم ثوابش رو هدیه دادم اول به اهل بیت علیهم السلام بعد امتم شهدا شهدا ا ...

قبل شهدا منظورم امام شهدا هست اشتباه تایپی

فقط حواست به اونایی که گفتن التماس دعا یا نائب الزیاره باشید جمع باشه چون حق به گردنتون دارند و میتو ...

چشم اگه لایق باشم حتمااا

چ جالب...کسایی ک حق ناس گردنمون دارن😍واقعا قشنگه کاش اینجور ثوابش گناهمونو کم کنه

نماز های زیارت هم اگه به نیتشون خونده بشه خیلی خوبه

امضاتو عشقه

دعام کن حرم اگه یادت افتاد. ❤🥺

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...