2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 68 پست
دقیقا من خیلی سخت پسندم الان از یه پزشک خوشم اومده ب طور نا خواسته اونم از من خوشش میاد ولی فک کنم م ...

خب دیگ  اصل مطلب رو بگو دیگه     پزشک چیه ؟ برای چی رفته  بودی پیشش؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دیگ  اصل مطلب رو بگو دیگه     پزشک چیه ؟ برای چی رفته  بودی پیشش؟؟؟

پزشک پوست حساسیت زدم از در رفتم تو انگار اب یخ ریختن روم کلا مشکلم یادم رفت

فارغ التحصیل هاگوارتز

پزشک پوست حساسیت زدم از در رفتم تو انگار اب یخ ریختن روم کلا مشکلم یادم رفت

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چن بار رفتی پیشش ؟  

وای منم  رو دکتر پوستم کراش زده بودم پارسال  حلقه دیدم دستش  بیخیال شدم   یه مدت نرفتم  پیشش 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چن بار رفتی پیشش ؟   وای منم  رو دکتر پوستم کراش زده بودم پارسال  حلقه ...

بار اول که دارو داد خوب شدم بار دوم الکی با جوهر جاشو قرمز کردم که کهیر زدم دوباره رفتم پیشش خخ

فارغ التحصیل هاگوارتز

اصلا اهل دیده شدن نیستم بخدا فقط همیشه علاقه داشتم همسر ایندم دکتر باشه 

اتفاقا از لحاظ روانشناسی وقتی تعیین میکنی حتما زن دکتر حتما همسر خلبان عقدع یا کامپلکس داری

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
کوفت نگیری   حالا  رفتارش باهات چجوری بود؟  

رفتارش که عالی حتی خودشم حس کردم فهمید الکی میگم یه دارو ارزون نوشت که الکی گفت بگیر و دوباره برگرد حتما تاکید داشت ک خریدی بیارش درصورتی ک یه پماد بود میتونست بگه شبی یبار ولی هنوزم اون پماد پلمپ استفاده نکردم چون خوب شده بودم

فارغ التحصیل هاگوارتز

رفتارش که عالی حتی خودشم حس کردم فهمید الکی میگم یه دارو ارزون نوشت که الکی گفت بگیر و دوباره برگرد ...

واییی   من جای تو ذوق کردم   ایشالا ک  مجرده     

بعضی پزشکا هم  الکی  میگن متاهلا  ک مشکلی  پیش  نیاد تو کارشون      

این سری برو بگو موهام میریزه    نتیجه رو بگو  😅😅😅

واییی   من جای تو ذوق کردم   ایشالا ک  مجرده      بعضی پزشکا ه ...

نه مجرد نیست زن داره چون میانساله ولی هرشب با فکرش خوابم میبره نمیدونم اون اصلا بفکرم هست یا من توهم زدم☹️

فارغ التحصیل هاگوارتز

نه مجرد نیست زن داره چون میانساله ولی هرشب با فکرش خوابم میبره نمیدونم اون اصلا بفکرم هست یا من توهم ...

عه پس  بیخیالش     منم  چن سری  مثل تو مورد پیش اومد  ولی دیگ  سعی  کردم  پیششون نرم  ازفکرم  رفت بیرون  ولی خیلی سخته  از ذهن ادم خارج بشه