drsansa مدیر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5926 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 68 پست بنظرتون یه دکتر میاد یه دختر بیکار بگیره درس خونده ولی بیکاره و فقط قیافش خوب باشه یا با همسطح خودشون ازدواج میکنن ؟؟ فارغ التحصیل هاگوارتز 1402/06/05 | 01:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5926 حالا به کدوم اقای دکتری دلبستی ؟ هعی خواهر دس رو دلم نزار🤤😅 فارغ التحصیل هاگوارتز
fahiiimeee عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 5950 دقیقا من خیلی سخت پسندم الان از یه پزشک خوشم اومده ب طور نا خواسته اونم از من خوشش میاد ولی فک کنم م ... خب دیگ اصل مطلب رو بگو دیگه پزشک چیه ؟ برای چی رفته بودی پیشش؟؟؟
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5926 خب دیگ اصل مطلب رو بگو دیگه پزشک چیه ؟ برای چی رفته بودی پیشش؟؟؟ پزشک پوست حساسیت زدم از در رفتم تو انگار اب یخ ریختن روم کلا مشکلم یادم رفت فارغ التحصیل هاگوارتز
fahiiimeee عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 5950 پزشک پوست حساسیت زدم از در رفتم تو انگار اب یخ ریختن روم کلا مشکلم یادم رفت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چن بار رفتی پیشش ؟ وای منم رو دکتر پوستم کراش زده بودم پارسال حلقه دیدم دستش بیخیال شدم یه مدت نرفتم پیشش
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5926 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چن بار رفتی پیشش ؟ وای منم رو دکتر پوستم کراش زده بودم پارسال حلقه ... بار اول که دارو داد خوب شدم بار دوم الکی با جوهر جاشو قرمز کردم که کهیر زدم دوباره رفتم پیشش خخ فارغ التحصیل هاگوارتز
خوشبخت1400 عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 6621 اصلا قشنگ نیس فقط چشماش درشته پسره ۲ متر رو داره این ۱۶۰ ولی خیلی &nb ... صداشم خوبه؟بعضیا رو خدا براشون خوب خاسته برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
خوشبخت1400 عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 6621 اصلا اهل دیده شدن نیستم بخدا فقط همیشه علاقه داشتم همسر ایندم دکتر باشه اتفاقا از لحاظ روانشناسی وقتی تعیین میکنی حتما زن دکتر حتما همسر خلبان عقدع یا کامپلکس داری برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5926 اتفاقا از لحاظ روانشناسی وقتی تعیین میکنی حتما زن دکتر حتما همسر خلبان عقدع یا کامپلکس داری هن🧐 فارغ التحصیل هاگوارتز
fahiiimeee عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 5950 بار اول که دارو داد خوب شدم بار دوم الکی با جوهر جاشو قرمز کردم که کهیر زدم دوباره رفتم پیشش خخ کوفت نگیری حالا رفتارش باهات چجوری بود؟
fahiiimeee عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 5950 صداشم خوبه؟ بعضیا رو خدا براشون خوب خاسته اره واقعا مثل اینکه میگن نگفته دعات اجابت میشه بعضی هزار دعا میخونن بازم براورده نمیشه نه صداش معمولیه
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5926 کوفت نگیری حالا رفتارش باهات چجوری بود؟ رفتارش که عالی حتی خودشم حس کردم فهمید الکی میگم یه دارو ارزون نوشت که الکی گفت بگیر و دوباره برگرد حتما تاکید داشت ک خریدی بیارش درصورتی ک یه پماد بود میتونست بگه شبی یبار ولی هنوزم اون پماد پلمپ استفاده نکردم چون خوب شده بودم فارغ التحصیل هاگوارتز
fahiiimeee عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 5950 رفتارش که عالی حتی خودشم حس کردم فهمید الکی میگم یه دارو ارزون نوشت که الکی گفت بگیر و دوباره برگرد ... واییی من جای تو ذوق کردم ایشالا ک مجرده بعضی پزشکا هم الکی میگن متاهلا ک مشکلی پیش نیاد تو کارشون این سری برو بگو موهام میریزه نتیجه رو بگو 😅😅😅
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5926 واییی من جای تو ذوق کردم ایشالا ک مجرده بعضی پزشکا ه ... نه مجرد نیست زن داره چون میانساله ولی هرشب با فکرش خوابم میبره نمیدونم اون اصلا بفکرم هست یا من توهم زدم☹️ فارغ التحصیل هاگوارتز
fahiiimeee عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 5950 نه مجرد نیست زن داره چون میانساله ولی هرشب با فکرش خوابم میبره نمیدونم اون اصلا بفکرم هست یا من توهم ... عه پس بیخیالش منم چن سری مثل تو مورد پیش اومد ولی دیگ سعی کردم پیششون نرم ازفکرم رفت بیرون ولی خیلی سخته از ذهن ادم خارج بشه
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5926 عه پس بیخیالش منم چن سری مثل تو مورد پیش اومد ولی دیگ سع ... ۴ماه نه پیام دادم نه دیدمش ولی هنوز از فکرم نرفته فارغ التحصیل هاگوارتز