2821
2789
عنوان

میخوام برم

303 بازدید | 38 پست

دوستان من از بچگی همش دوست داشتم از ایران برم بعد من درسمو خوندم الان یه مشاورم و الان موقعش رسیده که من برم چون پولم جور شده ولی پدرم می‌کردن که یه مشاور موفقی و داخل کارت پول داری خونه ماشین بمون همینجا شما بگید چیکار کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رآمدم روزانه ۵ الی ۶ میلیون

من به همچین درآمدی برسم بهترین زندگیو تو ایران میکنم

ماشین داری خونه داری  درامدت خوبه   واقعا کجا میخوای بری؟!  گاها هم برو مسافرت خارج از کشور  ولی نه برای زندگی

برای چی؟

الان میگم کلی بهم غر می‌زنید تر ایران واقعا نظم نیست مثلا نیست چند بار بخاطر کار خسارت دادم بعد از دوستم که اونجاست میپرسم میگه اصلا اینجا برای این موضوع خسارت نمیگیرن

الان میگم کلی بهم غر می‌زنید تر ایران واقعا نظم نیست مثلا نیست چند بار بخاطر کار خسارت دادم بعد از د ...

هرچی هم باشه  خانوادت اینجاعه  دوستات اینجاعن

کلی خاطره قطعا تو شهرت داری   زبونت با مردمت یکیه 

من خودمم اوایل بدنبال مهاجرت بودم   بخاطر اینکه سطح اجتماعی آدمای اونور بالاتره(مالی)  بعدش بیخیال شدم

بازم میگم من درآمد تورو داشتم  بهترین زندگیو تو ایران میکردم   اما اگر واقعا ارزوت اینه که بری   بالخره هرادمی یبار حق حیات داره     دیگه هم همچین فرصتی پیش نمیاد برو دنبالش

چند سالته؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز