2777
2789
عنوان

میخوام برم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 38 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوب می‌تونم کنسل کنم ولی نظر شما چیه

اخه من خانوادم  رفیقام   همه اینجان  من حداقل  یه روز در میون میرم لب ساحل    کوه   جنگل   جاهای دیدنی( شمالی ام) در حال حاضر هم ۲۰۶ دارم     ۱۹ سالمه    تازه درآمدم به مراتب از شما پایین تره    فعلا دانشجوام 

ولی باز دارم از تمام لحظاتم لذت میبرم

میگم شمایی که همه چیت از من سر تره  ماشینت  درآمدت 

واقعا چرا میخوای بری   بعدشم الان ۳۰ سالته  یکم دیره بنظرم!من خواهرم پرستاره  دنبال مهاجرت هم یه زمانی بود ولی دیگ هم خیلی دنگ فنگ داره  هم سنش بالا رفته که میگه دیگ دیره  الان ۲۸ سالشه     بازم میگم نظر من به نرفتنه نمیدونم شما اونور هم بری میخوای چه شغلی رو ادامه بدی  همین مشاوره خانواده رو؟

بازم میگم اگه دلت با رفتنه  و از بچگی همیشه دوست داشتی خارح زندگی کنی  پس یک لحظه هم تو رفتن درنگ نکن

ولی اگه دو دلی  اینجا هم که زندگیت خوبه    گاها هم مسافرت های خارم کشور برو     پولم که داری

بازم میگم اگه دلت با رفتنه  و از بچگی همیشه دوست داشتی خارح زندگی کنی  پس یک لحظه هم تو رف ...

الان پی اندازم خیلیه یعنی اونجا حتی تا ۱ سال پول دارم بخوام کار هم نکنم  الان رفتم بیلیط گرفتم البته اینجا برای پدر و مادرم هم خونه و ماشین خریدم 

اخه من خانوادم  رفیقام   همه اینجان  من حداقل  یه روز در میون میرم لب ساحل   ...

و براشون پول هم میفرستم ولی من تمام دوستام اونجاست حای بعضی از فامیلامون یعنی برم تنها نیستم فعلا ۱ هفته فقط دارم تا برم البته فعلا به انوان ی سفر برم خونه و محل کار رو اوکی کنم بیام کامل برم

الان پی اندازم خیلیه یعنی اونجا حتی تا ۱ سال پول دارم بخوام کار هم نکنم  الان رفتم بیلیط گرفتم ...

چقدر کسب و کارت گرفته   اونورم بری موفقی پس

من فک میکردم ممکنه اونور کارت نگیره

و براشون پول هم میفرستم ولی من تمام دوستام اونجاست حای بعضی از فامیلامون یعنی برم تنها نیستم فعلا ۱ ...

اینجوری عالیه    فقط یه سوال واسم پیش اومد

شما چه رشته ای رو تو دانشگاه خوندی  میشه یکم توضیح بدی   کارشناسی و ارشد و دکتری رو کدوم دانشگاه گرفتی؟ معتبر بودن دانشگاه چقدر مهمه؟

اینجوری عالیه    فقط یه سوال واسم پیش اومد شما چه رشته ای رو تو دانشگاه خوندی  میشه ...

روانشناسی خوندم دکترای روانشناسی دارم  نه خیلی مهم نیست مهم درس خودته