2777
2789
عنوان

فهمیدم وکیل طلاقم خواستگارم بود

1477 بازدید | 40 پست

بچه ها داستانم مفصله تو تاپیکای قبلی گفتم

شوهرم تو عقدیم دوماهه ولم کرده میگه برو مهرتو ببخش طلاقت بدم منم رفتم پیش یه وکیل ک فامیل دورمونه

بهم گفت هررررچی شده باشه مردی ک دوماهه ول کرده رفته مرد زندگی نیست منم هی گفتم شاید با مشاوره درست شه اون قبول نکرد گفت دختری ۵ ماهم بیشتر عقد نبودین زودتر خودتو راحت کن

من دو دلم هنوز از اونور همین الان مامانم گفت دو روز قبل نامزدیت اینا زنگ زدن خواستگاری کردن من گفتم میخداد نامزد کنه کلی ناراحت شدن ...

الیته وکیلم خودش زنه برای داداشش ک اونم وکیله زنگ زده بودن

حالا ملمانم میگه طلاقتو بگیر شاید اومد دوباره

لامصبا شرایطشون خیلی خوبه ولی مگه از سر راه اوردنش ک دختر عقد کرده بگیرن

بعدشم شوهر مگع لباسه آدم راحت ازش دل بکنه من هنوز دوسش دارم چیکاز کنم😭

خداوندا شبم را روز گردان...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نداشته باش لطفا ...نداشته باش تاپشیمون نشی ...البته که این اسمش دوست داشتن نیس شماچون الان ازش دوری فک میکنی دوستش داری ..بسه حماقت گلم بخودت بیا اونی که رفته برنمیگرده ..حتی اگه برگرده هم توزنی نباش که بپذیریش 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اصلا کاری ندارم اون بیاد یا ن ولی جداشو تا دختری خودتو بدبخت نکن این مرد زندگی نیست شما هم دوستش ندا ...

یعنی هیچ امیدی نیست؟

طلاق آخرین راهه خب

نداشته باش لطفا ...نداشته باش تاپشیمون نشی ...البته که این اسمش دوست داشتن نیس شماچون الان ازش دوری ...

میخوام برای بار آخرم ک شده باخاش حرف بزنم

کاش یکی درکم میکرد...🤦🏻‍♀️

عزیزم طلاق بگیر این شوهر نمیشه برات.برای اینده هم خدا بزرگه 

یه همسایه داشتیم یبار عروسی کرد  طلاق گرفت بعد عقد کرد طلاق گرفت اخرش هم با یه پسر مجرد ازدواج کرد الانم زندگی خوبی دارن