2777
2789
عنوان

فهمیدم وکیل طلاقم خواستگارم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام برای بار آخرم ک شده باخاش حرف بزنم کاش یکی درکم میکرد...🤦🏻‍♀️

عزیزم ماهاکه نظرمیزاریم شاید تجربه ی شمارونداشته باشیم ونتونیم درکت کنیم ولی بعضی چیزا عین روز نتیجش روشنه ..پس ادم وقتشوتلف نکنه خیلی بهتره ...گاهی برای بعضیا نبایدخرج کرد ..پولتو .احساستو حتی وقتتو ...من بشخصه راضی به جدایی هیچکس نیستم ...ولی وقتی شرایط اینطوره باید جداشد ...برای زندگی خاستن دوطرف مهمه حتی بیشتر مرد 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بخدا کسی که اولش خرابه خرابه  اشتباه نکن نمیتونی درستش کنی

استارتر راست میگن بچها 

این شخصیتادرست نمیشن

الان باید دوران خوشیت میبود دوماه ول کرده میگه مهرببخش

ولکن این احمقو تادختری بیشترضربه نخوردی باکره ای وخرج جهاز رودست پدرت نزاشتی دوربندازاین آدمو ازالان آخر داستان معلومه پس کش نده 

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

عزیزم ماهاکه نظرمیزاریم شاید تجربه ی شمارونداشته باشیم ونتونیم درکت کنیم ولی بعضی چیزا عین روز نتیجش ...

بله واضحه که طرف آدم نیست شعور نداره پس این آدم ارزش وقت گذاشتن نداره

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

حواستو جمع کن مهریتو نبخشیا ازش دل بکن کسی که تو عقد اینجوری باشه وای به حال بعدا اینا زندگی جمع کن نیستن  خودت اذیت میشی الانم اتفاقی نیفتاده خوب شد سریع خودشو نشون داد برو خداتو شکر کن دختر 

بله واضحه که طرف آدم نیست شعور نداره پس این آدم ارزش وقت گذاشتن نداره

دقیقا ....کاش کاش فقط کاش تصمیمی ادم بگیره که پشیمون نشه ......گاهی بنارومیزاریم براحساسات و فکرمیکنیم که عاقلانه تره ولی فقط فکرمیکنیم واینطورنیست ...واون احساساتی تصمیم گرفتنه گندمیزنه به همه چی ...وتا سرپاشی زمانها طول میکشه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
حواستو جمع کن مهریتو نبخشیا ازش دل بکن کسی که تو عقد اینجوری باشه وای به حال بعدا اینا زندگی جمع کن ...

اذیت میکنه مجبورم ببخشم هرچند چیزی هم ب نامش نیست 

ولی خیلیازو دیدم تا پای طلاق رفتنو برگشتن🥲

خداوندا شبم را روز گردان...

کاملا معلومه آدم بشدت بی لیاقت و بدردنخوره و دوهزار هست، ببخشیدا ولی هیچ آدم که عقل سالم داره دوماه عقد عروسش و ول نمیکنه. توم ول کن بره دردی ک الان بکشی بهتره تا بری زنش بشی بچه هم بیاری بعد دوباره تکرار شه. 

از گذشتگان درس بگیر

دقیقا ....کاش کاش فقط کاش تصمیمی ادم بگیره که پشیمون نشه ......گاهی بنارومیزاریم براحساسات و فکرمیکن ...

یعنی اینکه میگن خیلیا تا طلاق رفتن و برگشتن دروغه؟؟

خداوندا شبم را روز گردان...