2777
2789
عنوان

بی توجهی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2958 بازدید | 33 پست
وااای من یکی همش حسرت دوران نامزدی و عقد میخورم بعدازاون بعد ازدواج هم تا چنماه خوب بود بعدش شروع شد ...

چرا اینطوری میشیم من احساس میکنم نسبت به خانوادشم اینطوری شدم😭

اصلا نباید بفهمن به توجهشون نیاز داریم که میشه واویلا بخدا ،اینو از من به شما نصیحت

من حرفتون و خیلی قبول دارم ..من خودم یه مدت بحث میکردیم قهر می‌شدیم  خودم تندتند سعی میکردم به حرفش بیارم و از دلش در بیارم اونم بدتر کم محلی میکرد و سری های بعدی هم دیگه واسش شده بود عادت بخاطر همینم الان مغرور شده خودم باعثش  شدم ..الان دارم سعی میکنم مثلا بحث کنیم اصلااا طوری رفتار میکنم انگار وجود نداره حتی اگه پیشم نشسته باشه بعد می‌ره خودش غذا می‌کشه میخوره منم راااحت بدون هیچ واکنشی مثل همیشه سفره میارم پهن میکنم غذامو میخورم جمع میکنم ..

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینطوری میشیم من احساس میکنم نسبت به خانوادشم اینطوری شدم😭

عزیزم منم همینطورم عین شما ..میدونی بخاطر چیه چون به ما اهمیت نمیدن ولی به خانوادشون صدبرابر اهمیت میدن به خانوادشون میرسون تعریف و بگووو بخنده و احترام ولی ما زناشون ن هعععی من اگر بمیرمم شوهرم میگه ولش کن بمیره ولی اگه برادرش خواهرش ..جاری من کوچکترین کمکی بخوان بدو بدو میره کمک...می‌دونی نکه حسودم نکه نیتم بده ولی آخه خود به خود حسای بد شروع میشن ..من از خانواده همسرم متنفرررم از همشون ..من خیلی سختی کشیدم یچیزایی هست که اصلاااا نمیتونم و نمیخوام درموردش صحبت کنم شاید باورت نشه اسمشونم که میاد بدنم میلرزه یک روز دوروز فکرم مشغولشون میشه و استرس میگیرم

الان با این کار بهتر شده؟

تازه شروع کردم ولی احساس میکنم وقتی رو خودم نمیارم هم میسوزه هم ناامید میشه ..دوبار الان خودش اومده سر حرف باز کرده آشتی کرده ..در صورتی که میگفت طلاقت میدم حرفای بدی بهم میرنه روحیم داغونه ..شماهم دعوا میکنین زیاد

من روم نمیشه بگم بهم خرجی بده. واقعا اونطوری نیستم نمیدونم چیکار کنم

وا ،رو شدن نداره عزیز،قشنگ میگید فلانی مانتو میخوام برام کی میخری ؟شلوار لازم دارم ،میخوام موهام رنگ کنم ،پول میدی عزیز ،و...

خوب مشکلتون الان دقیقا چیه ؟حمایت مالی نمیکنه؟اخلاقش ؟چیه

اخلاقش وقتی که من غر میزنم خیلی عصبی میشه. حمایت مالی از لحاظ خوراک خداروشکر تامیین هستیم ولی پوشاک و .. خرجی به من بده نه

تازه شروع کردم ولی احساس میکنم وقتی رو خودم نمیارم هم میسوزه هم ناامید میشه ..دوبار الان خودش اومده ...

بازم خداروشکر بهتر شده

ما مثلا همین بحث مالی، چندبار گفتم اینو برام میخری یه بهونه ای اورده یا گفته ندارم، منم غر زدم و بحث کردم باهاش با گریه" که خوبه زن پرتوقعی نیستم چیز زیادی ازت نمیخوام ولی واقعا این نیازمه برام برطرف کن وقتی میبینه اینطوری میگم اونم عصبی میشع کلا همه چی میریزه بهم منم اذیت میشم وقتی دعوا میکنیم، یه بار بهش گفتم از پدرت بگیر، خداروشکر پدرش اگر بخواد کمک میکنه همیشه هم داداشش و زنش اونجان هم میخورن هم استفاده میبرن اما من بهش میگم میگ میخوام خودم رو پا خودم وایسم

واقعا؟ نباید بهش بگم؟

نه نگو ،چرا باید بگی عزیزم ،یبار بگی کافیه ،ولی هی بگی ،بعد اونم ندید بگیره ،بنظرم اصلا جالب نیست ،خودت سرگرم کن،سخته اولش ولی یواش یواش خودش متوجه میشه که انگار دیگه زیاد طالب نیستی که بگی بهش بیاد سمتت ،خودش میرهدتو فکر وپیش قدم میشه، کتاب زنان زیرک حتما بخونید عالیه

اخلاقش وقتی که من غر میزنم خیلی عصبی میشه. حمایت مالی از لحاظ خوراک خداروشکر تامیین هستیم ولی پوشاک ...

خوب پوشاک و...هر چند وقت یبار وظیفشه،ی ماهیانه حتما بگید براتون درنظر بگیره  میتونه از ماهی هفتصد تا یک حتما بگو بهش ،مال خودته ،نیازی هم نمیبینی توضیح بدی چیکارش میکنی ،ایشالا یواش یواش هم زیادتری کنه

خدا لعنشون کنه، دوری کنی آسایشت بیشتره

آره  از قدیم گفتن دوری و دوستی ..راستی بد نیست هراز گاهی از همسرتم دور بشی ..همیشه در دسترس نباش