2777
2789
عنوان

بی توجهی شوهر

2958 بازدید | 33 پست

تا حالا شده شوهرتون بی توجه باشه نسبت به شما

چه راه کاری انجام میدید؟ من والا زن پرتوقعی نیستم تاحالا نگفتم بهم پول بده، قبلا میریخت ولی الان تازگیا هرچی میریم بیرون خرید روزمره میگه ندارم، ب منم دیگ نمیده همش میگه ندارم والا منم بهش فشار نیاوردم از لحاظ مالی نمیدونم چرا اینطوری شده راهکاری دارید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم اوایل ازدواج بحث میکردیم بعدش میومد از دلم در میآورد الان نگاهمم نمیکنه تا خودمم حرف نزنم یکلمع حرف نمی‌زد ..خیلی عذر می‌خوام ولی وقتی خیلی میگذره رابطه میخواد یطوری رفتار می‌کنه که من برم پیش قدم شم خیلییی مغروره نمی‌دونم مردا چشونه انگار رفتن جنگ

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
واسه منم همینه داشته باشه تا حدودی خرج میکنه نداشته باشه هم اصلا خرج نمیکنیم راهکار بلد نیستم چون ...

واقعا اینطوری پیش بره دیونه میشم چندباری بحث کردیم ولی همش دعوا شده آخرش به نتیجه خوبی نرسیدیم سعی کردم کمتر غر بزنم ولی بازم بده همش تو خودم میریزم

شوهر منم اوایل ازدواج بحث میکردیم بعدش میومد از دلم در میآورد الان نگاهمم نمیکنه تا خودمم حرف نزنم ی ...

اره دقیقا کلا ادم تکراری میشه، من چند ماهه ازدواج کردم ولی اون اوایل خیلی برخوردا نسبت به من خوب بود بازم نمیدونم شاید من خودمو بیش از حد سبک کردم

نه غر بزن ،نه تو خودت بریز گلم. چیزی که عوض داره گله نداره ،مث خودش باش حداقل  ،والا

اخه من واقعا تجربه خاصی هم اونقدر از زندگی ندارم خیلی اذیت میشم مخصوصا وقتی دعوا میکنیم. دوست دارم اون بیاد اوایل میومد ولی الان نه

در ضمن وظیفشونه نفقه و خرجی بدن ،باید همه چی بینتون مشخص باشه،میزان درآمد، هزینه ها ،مخارج ،پس انداز ...

من روم نمیشه بگم بهم خرجی بده. واقعا اونطوری نیستم نمیدونم چیکار کنم

اره دقیقا کلا ادم تکراری میشه، من چند ماهه ازدواج کردم ولی اون اوایل خیلی برخوردا نسبت به من خوب بود ...

وااای من یکی همش حسرت دوران نامزدی و عقد میخورم بعدازاون بعد ازدواج هم تا چنماه خوب بود بعدش شروع شد ..می‌دونی چیه زنا خیلیییی بدبختن..دواران نامزدی نکه از هم دوریم و مردان هم خرشون از پل نگذشته احترام میزارن و به فکرمونن بعدش بقول شما تکراری میشیم ..یا بهتره بگم مردا سیییر میشن خیلییی ..

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار