2777
2789
عنوان

میکروب معده

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 24 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای منم قبل از عید کرونا گرفتم دهنم سرویس شده کل دستگاه گوارشم ریخته بهم تنگی نفس موقع خواب رفلاکس نفخ آروغ وای موقع پریودی خیلی حالم بد میشه سر معده ام انگار تپش داره می‌ریزه سر هم

وای منم قبل از عید کرونا گرفتم دهنم سرویس شده کل دستگاه گوارشم ریخته بهم تنگی نفس موقع خواب رفلاکس ن ...

منم دقیقا داغون شدم الانم قبل پریودیمه دارم میمیرم دیگه

وای منم قبل از عید کرونا گرفتم دهنم سرویس شده کل دستگاه گوارشم ریخته بهم تنگی نفس موقع خواب رفلاکس ن ...

سلام عزیزم رفلاکستون خوب شد؟ منم پنج ماه پیش کرونا گرفتم دو‌هفته بعدش دچار رفلاکس معده شدم. علائم خلط پشت حلق التهاب گلو و احساس توده در گلو دارم. میشه راهنماییم کنید. سه ماه دارو انتی اسید خوردم هیچ تاثیری نداشته

سلام عزیزم رفلاکستون خوب شد؟ منم پنج ماه پیش کرونا گرفتم دو‌هفته بعدش دچار رفلاکس معده شدم. علائم خل ...

سلام نه عزیزم اگه رعایت کنم خوب هستم متاسفانه جوری شده هر بار مریض میشم اولین جا دستگاه گوارشم اذیت میشه از اول پاییز دوبار مریض شدم هر دوبار گوارشم خیلی بهم ریخت اسید معده در حد تنگی نفس حتی با خوردن دارو دیگه نمی‌دونم چیکار کنم یعنی تا یکم خوب میشم یا با پریودی یا با ی ویروس دوباره بهم میریزه

روزی هزار بار میگم کاش هیچ وقت واکسن کرونا نمیزدم به معنای واقعی قسمت گوارش منو دچار مشکل کرده تازه من سندروم روده تحریک پذیر دارم ولی اصلا اذیت نبودم خاموش بود ولی بعد از واکسن با اولین ویروس هزار برابر فعال شد فوق تخصص گوارش هم گفت تموم علائم گوارشیت زیر مجموعه همین سندروم روده تحریک پذیر هست

روزی هزار بار میگم کاش هیچ وقت واکسن کرونا نمیزدم به معنای واقعی قسمت گوارش منو دچار مشکل کرده تازه ...

باید خیلی مراقب باشی که سرما نخوری یا آنتی بیوتیک مصرف نکنی. بعد واکسن رفلاکس گرفتی؟ من کرونا گرفتم یه هفته بعدش رفلاکس شدم.نمیدونم واقعا چیکار کنم، خیلی رعایت غذایی میکنم به جز کباب و مرغ هیچی نمیخورم، اخه همه خورشت ها اکثرا رب داره دیگه. یه جایی تو یوتیوب میخوندم رفلاکس بخاطر کمبود اسیده نه زیادی ، این داروهایی که میخوریم نکنه بزنه بدتر کنه؟