2789
عنوان

میکروب معده

837 بازدید | 24 پست

بچه ها کسی هست با وجود خوردن داروهای میکروب معده بازم خوب نشده باشه؟یا رفلاکسش خوب نشده باشه؟دوهفته از خوردن داروهام میگذره خوبه خوب نشدم دهنم همش ترشه نمیدونم چکار کنم دیکه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من رفلاکسم اصن خوب نشده خسته شدم

منم همینطور الان ۳ماهه خسته شدم بس دارو الکی خوردم عیدی کرونا گرفتم از بعد اون دیگه روز خوش ندارم ذله شدم دیگه چه بخورم چ نخورم همش دهنم ترشه

چاره بگم بهت اس امپرازول ناشتا بخور و بین غذات دایجسبس و هر روز یه دونه پرو دایجستیو بنداز

ینی دارو هرچی بگی خوردم پنتوپرازول لانزوپرازول دارو میکروب معده ک خودش چند تا بود اصن انگار نمیخا دست از سرم برداره

ینی دارو هرچی بگی خوردم پنتوپرازول لانزوپرازول دارو میکروب معده ک خودش چند تا بود اصن انگار نمیخا دس ...

هرروز میخوری یا نه ول می‌کنی 

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
منم همینطور الان ۳ماهه خسته شدم بس دارو الکی خوردم عیدی کرونا گرفتم از بعد اون دیگه روز خوش ندارم ذل ...

اون چیزا که نوشتم بخر بخور بخصوص پروبیوتیک نباید میکروب معده رو خیلی تحریک کنی

هرروز میخوری یا نه ول می‌کنی 

الان ۳ماهه مرتب میخورم ازمایش دادم میکروب داشتم دارو هم خوردم میگم نکنه میکروبه رفع نشده؟اخه خیلی یهوواینطوری شدم البته عیدی کرونا گوارشی گرفتم نمیدونم عوارض اون بود

الان ۳ماهه مرتب میخورم ازمایش دادم میکروب داشتم دارو هم خوردم میگم نکنه میکروبه رفع نشده؟اخه خیلی یه ...

خود میکروب هم رفتع باشه خوب نیست عزیزم میکروب های مفید معدت هم حتما از بین رفته من پیش بهترین دکتر تهران رفتم نسخشه این