بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
بله دقیقا دوست من تو دبیرستان گریه میکرد که اگه پزشکی قبول نشم خیلی بد میشه آبروم تو فامیل میره تابستون ازش خبری نداشتم مهر که دیگه سال آخر دبیرستان بودیم رفتیم مدرسه گفت شوهر کردم بعدشم درس رو ول کرد و عروسی کرد 😁
نه اتفاقا تو کلاس ما همه میخواستم شوهر کنن حتی یادمه یکبار پسر مدیرمون اومد مدرسه اینا اونقد عقده ای بازی در آوردن که نگو رفته بودن پشت پنجره تو حیاطم نگاه میکردن 😑😑😑
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤