2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاملااااااا درسته کاملاااااااااااااا😂😂😂😂😂لعنتی می گفت اگه هم بکنم عروسی نمی گیرم می ریم سفر 

خودم تو عروسیش ساقدوشم شدم😂😂😂

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

یه سوال تلفظش فَکته؟یا فِکت؟

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

بله دقیقا دوست من تو دبیرستان گریه میکرد که اگه پزشکی قبول نشم خیلی بد میشه آبروم تو فامیل می‌ره تابستون ازش خبری نداشتم مهر که دیگه سال آخر دبیرستان بودیم رفتیم مدرسه گفت شوهر کردم بعدشم درس رو ول کرد و عروسی کرد 😁

نه اتفاقا تو کلاس ما همه میخواستم شوهر کنن حتی یادمه یکبار پسر مدیرمون اومد مدرسه اینا اونقد عقده ای بازی در آوردن که نگو رفته بودن پشت پنجره تو حیاطم نگاه میکردن 😑😑😑

دخترم دنیام شدی مرسی که اومدی تا دیگه تنها نباشم

اون منم عزیزم 😫😂🖐

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤