2777
2789
عنوان

صورتم🥲💔💔

141 بازدید | 14 پست

صورتم جوش میزنه خیلی دییر خوب میشه تو یه روز یکی دوبار هم صابون میزنم و اصلا دست کاری نمیکنم ولی نمی‌دونم چرااااااا الان چهار هفته س تو خونه اییم اینا رو صورتم هستن هنوز خوب نشده فردا هم مهمونیه من دارم دیوونه میشممم چیکار کنم آخههه🥺🤌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا با صابون زیاد نشور 

ژل شستشو نیتروژینا مخصوص پوستِ جوشدار خوبه 

چقدر مشغولم که از من یک منِ بهتر به بار آید.🌱ما از نسل کوروشیم...🖐 منم قول میدم برسم بالا ببینه بابام دست بزنه و بگه ایول بابا🫂🌝🌱
از دارو خونه باید بگیرم  یعنی خوب میشن؟

چند سالته؟ 

آره 

چقدر مشغولم که از من یک منِ بهتر به بار آید.🌱ما از نسل کوروشیم...🖐 منم قول میدم برسم بالا ببینه بابام دست بزنه و بگه ایول بابا🫂🌝🌱
16

الان سنشه دیگه حداقل تا ۲۰ سالگی هستن 

عزیزم زیاد نشور حداقل روزی یکباز اونم ظهر نه صبح 

چون صبح که بیدار میشی یه چربی مفید رو پوست صورت هست نباید شسته بشه چون خشکی پوست میاره 

بهشون دست نزن 

سبزیجات و آب زیاد بخور