والا شوهرم ۲ سال پیش یه آزمایش اسپرموگرام داد خوب بود اما دکترم گفت اونم یکم تقویت شه بهتره چون سن جفتتون داره بالا میره. در کل دکتر من از اون دکتراست که با یه لمس شکم و سونوگرافی و یکم شرح حال در واقع فهمید آندومتریوزی هستم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۲۷ سالمه. ی سقط داشتم بعد سقط درد لگنی شروع شد و لکه بینی قبل پریود دوسال درد داشتم لاپارا کرد ...
اووو خیلی جوونی دختر. یکم بدون استرس باش و اصلاح سبک انجام بده ۶ ماه. (حذف قند و شکر- خواب به موقع- دوری از استرس- حذف گلوتن- تا جایی که ممکنه حذف سرخ کردنی و روغن صنعتی و جایگزین کردنش با روغن زیتون- پیاده روی منظم- خوردن آب فراوون- یکم انرژی مثبت روزانه مثل رقص و این چیزا). فقط در صورتی که ذخیرت پایین هست اقدامی بکن اگه نه من جات باشم ۱ سال به خودم زمان میدم بدون استرس چون دیگه لاپارا هم شدی.
چیزی که من میدونم اینه که استرس بیش از هر عامل دیگه ای مانع باروریه. از زندگی لذت ببر یکم. ضمن اینکه میگی آندومتریوزت خفیف بوده. من آندومتریوزم خیلی هم حاد بود یه لوله کلا بازه یه لوله هم تنگ شده نه مسدود.