2777
2789
تا جایی که میدونم آندومتریوز رو جز با عکس رنگی نمیشه تشخیص دقیق داد که بسته شده لوله یا نه. منم آندو ...

الان زنگ زدم دوتا رادیولوژی یکی میگه اگه دکترت گفته حتما خیلی کم بوده مشکلی نداره.

یکی دیگه گف ی دوره قرص بخور خوب شدی دوره بعد بیا

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
چک کردن لوله تنها راهش ماده حاجب و عکس رنگیه اونجوری فقط ظاهرشو میشه بررسی کرد چیزی که توش فرو نمی ک ...

پس چرا این دکتر دیروزی گف دقیق تر از لاپاراسکوپی هم مگه هس .

شاید واقعا چیزی فرومیکنن.

نمیدونم گیج شدم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا این دکتر دیروزی گف دقیق تر از لاپاراسکوپی هم مگه هس . شاید واقعا چیزی فرومیکنن. نمیدونم گیج ...

والا من مدتها مقاله سرچ میکردم و فقط دو راه میدیدم. یکی HSG که همون عکس رنگی رحم با ماده حاجب هست و یکی تست روبین یا همون بررسی با فشار گاز

شما حساب کن یه لوله جارو برقی به چه ضخامت رو وقتی گرفته باشه به زور میتونی سر و تهش رو ببینی. چه برسه لوله به این باریکی که سر و تهش هم وصله به چیزی. والا نمیدونم....

والا من مدتها مقاله سرچ میکردم و فقط دو راه میدیدم. یکی HSG که همون عکس رنگی رحم با ماده حاجب هست و ...

خب موقعی ک دارن عمل لاپاراسکوپی میکنن شاید قبلش عکس میگیرن.

نمیدونم احتمال میدم

خب موقعی ک دارن عمل لاپاراسکوپی میکنن شاید قبلش عکس میگیرن. نمیدونم احتمال میدم

اونطور باشه که جواب عکس تو پروندتون هست. و خوب چون ریسک عفونت رو بالا می بره بعید میدونم دو تا رو با هم انجام بدن

اونطور باشه که جواب عکس تو پروندتون هست. و خوب چون ریسک عفونت رو بالا می بره بعید میدونم دو تا رو با ...

نمیدونم 

من فک میکردم این چند سال لولهام چک شده

نمیدونم  من فک میکردم این چند سال لولهام چک شده

یه دوستی داشتم اونم آندومتریوزی بود. لاپارسکوپی رو راه درمان دونستن براش ولی پزشکش ۲ ماه قبل عمل براش عکس رنگی نوشت گفت این دو ماه اقدام کن بعد بیا. اما مثلا برای من اصلا اینجوری نبود و دکتر داروهایی که بهم میداد کلا ضد بارداری بود آخرم که گفت بیا عمل و ۵ ماه باز داروهاش ضد بارداری بود و بعد تازه گفت عکس رنگی

هرکی یه روندی داره
نگران نباش

یه دوستی داشتم اونم آندومتریوزی بود. لاپارسکوپی رو راه درمان دونستن براش ولی پزشکش ۲ ماه قبل عمل برا ...

شما کیست داشتی؟

ذخیره تخمدانت خوبه‌؟

شما کیست داشتی؟ ذخیره تخمدانت خوبه‌؟

من هم آندومتریوما (کیست تخمدان ناشی از آندومتریوز) هستم و هم آندومتریوز (چسبندگی لگنی). ذخیره راستم پارسال خوب بود اما ذخیره چپم تعریفی نبود. کیست رو دکترم دست نزد چون ذخیره رو پایین میاره. چسبندگی رحم رو برطرف کرد.
حالا باید دید مراحل بعدی چی میشه

من اینطوری بهش ایمان دارم که میگم اگر بچه دار نشم پس حتما دیگه راهی نبوده. خودمو سپردم بهش با این که خیلی پیره. 

من هم آندومتریوما (کیست تخمدان ناشی از آندومتریوز) هستم و هم آندومتریوز (چسبندگی لگنی). ذخیره راستم ...

چند سالته؟

لکه بینی بعد عملت داری؟

چند سالته؟ لکه بینی بعد عملت داری؟

۱۴ مهرماه میشم ۳۶. لکه بینی یکم داشتم و تموم شد. وروژست بهم داده بود ۵ ماه. شما چند ساله هستین؟
جالبه بدونین من کلا مجموووووع اقدامی که بدون داروهای ضد بارداری تو این ۳ سال داشتم نزدیک به ۶ ماه بوده که با این ماه میشه ۷ ماه.
هنوز دقیق نمیدونم بلاخره کامل نازا هستم یا امکانش هست منم بزام   

من هم آندومتریوما (کیست تخمدان ناشی از آندومتریوز) هستم و هم آندومتریوز (چسبندگی لگنی). ذخیره راستم ...

از من شاید فرق میکرد.

تشخیصی بود میخواست دکتر تشخیص بده اندومتریوز دارم یا نه.

گف خفیف داری اندومتریوز.

من شنیدم کسایی ک با عکس رنگی لوله هاشون باز نمیشه با لاپاراسکوپی باز میکنن.

۱۴ مهرماه میشم ۳۶. لکه بینی یکم داشتم و تموم شد. وروژست بهم داده بود ۵ ماه. شما چند ساله هستین؟ جالب ...

من ۲۷ سالمه.

ی سقط داشتم بعد سقط درد لگنی شروع شد و لکه بینی قبل پریود‌

دوسال درد داشتم لاپارا کردم دردم تموم شد ولی لکه بینی رو همچنان دارم.