2777
2789
یه دوره انتی بیوتیک بخور بعد برو ، چون اگه عفونت داشته باشی ، خود ماده حاجب اونو توی تخمدانات پخش می ...

ی دورش چند تا قرص میشه؟

این دکتر ۶ تا آزیترومایسین ۲۵۰ داد روزی یکی

ی روز درمیونم فلوکونازول ۳ تا دونه داده

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
شوهرت مشکلی نداره؟

والا شوهرم ۲ سال پیش یه آزمایش اسپرموگرام داد خوب بود اما دکترم گفت اونم یکم تقویت شه بهتره چون سن جفتتون داره بالا میره.
در کل دکتر من از اون دکتراست که با یه لمس شکم و سونوگرافی و یکم شرح حال در واقع فهمید آندومتریوزی هستم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۲۷ سالمه. ی سقط داشتم بعد سقط درد لگنی شروع شد و لکه بینی قبل پریود‌ دوسال درد داشتم لاپارا کرد ...

اووو خیلی جوونی دختر. یکم بدون استرس باش و اصلاح سبک انجام بده ۶ ماه. (حذف قند و شکر- خواب به موقع- دوری از استرس- حذف گلوتن- تا جایی که ممکنه حذف سرخ کردنی و روغن صنعتی و جایگزین کردنش با روغن زیتون- پیاده روی منظم- خوردن آب فراوون- یکم انرژی مثبت روزانه مثل رقص و این چیزا). فقط در صورتی که ذخیرت پایین هست اقدامی بکن اگه نه من جات باشم ۱ سال به خودم زمان میدم بدون استرس چون دیگه لاپارا هم شدی. 

اووو خیلی جوونی دختر. یکم بدون استرس باش و اصلاح سبک انجام بده ۶ ماه. (حذف قند و شکر- خواب به موقع- ...

اخه میترسم اصلا لوله هام بسته باشه

ی دورش چند تا قرص میشه؟ این دکتر ۶ تا آزیترومایسین ۲۵۰ داد روزی یکی ی روز درمیونم فلوکونازول ۳ تا ...

همین رو بخور تموم کن بعد برو عکس بگیر، فلوکونازول رو هر ۷۲ ساعت باید بخوری ، درسته؟

دوره ی فلوکونازول سه تاییه، هر ۷۲ ساعت یک عدد ، واسه قارچ بهت داده . اون یکی هم انتی بیوتیک واسه باک ...

برا قبل عکس رنگی ک دفعه دیگه میخوام برم دیگه نمیخواد انتی بیوتیک بخورم؟

برا قبل عکس رنگی ک دفعه دیگه میخوام برم دیگه نمیخواد انتی بیوتیک بخورم؟

من دوبار عکس رنگی دادم . هر سری الزام هست از دو روز قبل انتی بیوتیکی که خود مرکز میگه رو بخوری و بعدش بری، اینقدر استرس نداشته باش

من دوبار عکس رنگی دادم . هر سری الزام هست از دو روز قبل انتی بیوتیکی که خود مرکز میگه رو بخوری و بعد ...

من چیزی نگف نوبت گرفتم.

فقط همین دکتر این دارو داد گف برو.

گفتم عفونت دارم اشکال نداره برم گف زیاد نیس ک مشکلی داشته باشه

اخه میترسم اصلا لوله هام بسته باشه

چیزی که من میدونم اینه که استرس بیش از هر عامل دیگه ای مانع باروریه. از زندگی لذت ببر یکم. ضمن اینکه میگی آندومتریوزت خفیف بوده. من آندومتریوزم خیلی هم حاد بود یه لوله کلا بازه یه لوله هم تنگ شده نه مسدود.

یکم آرامش داشته باش و به پزشکت اعتماد کن