2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم هیچ ارتباطی نداره. این موضوع بررسی لوله ها و فیبروم های بزرگه. اون فقط ورودی دهانه رحم یکم ...

سلام عزیزم.

من ی کم گف عفونت قارچی داری بنظرت مشکلی پیش نمیاد برم عکس؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام عزیزم. من ی کم گف عفونت قارچی داری بنظرت مشکلی پیش نمیاد برم عکس؟

تا جایی که میدونم عفونت دارین اصلا نباید برین تا عفونت برطرف بشه. چون گسترش میده اونجوری. خود عکس رنگی خود به خود برای کسی که هیچ عفونتی نداره میتونه عامل عفونت بشه. با پزشکتون مشورت کنین و اگر عفونت دارید من بارها و بارها خوندم باید اول درمان شه بعد

اگر خدای نکرده عفونت به لوله ها بزنه چی ؟ 

تا جایی که میدونم عفونت دارین اصلا نباید برین تا عفونت برطرف بشه. چون گسترش میده اونجوری. خود عکس رن ...

من بهش گفتم اشکال نداره  گف اونقدری نیس ک نتونی عکس بگیری.

اولی میترسم بخاطر اینکه بهم گف خودت دکتری و خودت تجویز میکنی 

درست راهنماییم نکرده باشه😔😔

تا جایی که میدونم عفونت دارین اصلا نباید برین تا عفونت برطرف بشه. چون گسترش میده اونجوری. خود عکس رن ...

بهم انتی بیوتیک داد گف دوروز بخور بعد برو عکس بگیر.

سلام عزیزم. من ی کم گف عفونت قارچی داری بنظرت مشکلی پیش نمیاد برم عکس؟

ضمنا فراموش کردم بگم که بعضی مراکز نمیگن. از دو روز قبلش ابن سینا به من آزیترومایسین و مترونیدازول داد. برای جلوگیری از عفونت. اگر به تلفن گویا زنگ بزنین ابن سینا شرایط قبلش رو مستقیما بشنوین براتون بهتره. داخلی ۲۹۰ و ۲۹۱ تلفن گویای شرایط عکس رنگی رحم هست با بی حسی و با بیهوشی

من بهش گفتم اشکال نداره  گف اونقدری نیس ک نتونی عکس بگیری. اولی میترسم بخاطر اینکه بهم گف خودت ...

نه اونجوری که بعیده. اما خوب درکل اگر خودتون مشکل خاصی ندارین چرا اصرار به عکس رنگی دارین ؟‌ بیکاری دختر ؟؟؟ والا ما رو اجبار کردن با هزار و یک فکر و خیال پاشدم رفتم از سر ناچاری انجام دادم. بعدش تا ۳ روز کامل شه و مطمئن شم تب نکردم مردم و زنده شدم بخدا. اگر پزشکت گفته نیازی نیست و بازه لوله ها نهاااایت کاری که بکنی با یه پزشک دیگه مشورت کن اگر قبولش نداری. سر خود کاری نکن به نظر منم.

نه اونجوری که بعیده. اما خوب درکل اگر خودتون مشکل خاصی ندارین چرا اصرار به عکس رنگی دارین ؟‌ بیکاری ...

من دکترم یبار بهم گف برو عکس رنگی ولی بعدش برام انتقال داد دیگه پیشش نرفتم.

منم تو ذهنم بود ک دکتر خودم بهم گفته رفتم درمانگاه دکتر زنان نزدیک خودمون برام بنویسه ‌چون مدارکمو نبرده بودم گف اگه لاپاراسکوپی کردی لازم نیس بگیری .منم گفتم چون اندومتریوز دارم امکان داره لوله هام بعد ۳ سال بسته شده باشه

من دکترم یبار بهم گف برو عکس رنگی ولی بعدش برام انتقال داد دیگه پیشش نرفتم. منم تو ذهنم بود ک دکتر ...

تا جایی که میدونم آندومتریوز رو جز با عکس رنگی نمیشه تشخیص دقیق داد که بسته شده لوله یا نه. منم آندومتریوزی هستم و فروردین عمل باز شدم اصن. اما دکتر میردامادی برام عکس رنگی نوشت هفته پیش انجام دادم. یه لوله یکم تنگی داشت

به نظرم پیش پزشکی برو که صد در صد بهش اعتماد کنی و دیگه جای دیگه نخوای بری و سرخود نیاز نباشه کاری کنی. خیالت راحت باشه هرکاری بگه انجام بدی و نگران نباشی چیزی از قلم افتاده

تا جایی که میدونم آندومتریوز رو جز با عکس رنگی نمیشه تشخیص دقیق داد که بسته شده لوله یا نه. منم آندو ...

عمل انجام دادی لوله هاتو چک نکردن‌؟