2777
2789

ومنم وقتی اعتراض میکنم میگ گم شواززندگیم بیرون کلن شب و روز خونه اون دختره هرزه وپدرش هست منم بهش میگم میگ همین ک هس میگ تولیاقت نداشتی منم اونو پیداکردم میگ اونا منت منو میکشن پول شونم میزارن جیب م .میگ من بتو احتیاج ندارم .منم نمیخام طلاق بگیرم چون خانوادم شزایطم جوریه ک نمیشه یعنی بعد طلاق هم حالم خوب نمیشه ازصبح تاشب میره خونه اوناباپدر دختره کلن صمیمی شده پدرودخترازش دست بردارنیستن نمیدونم چیکارکنم انقدی دلم داغونه ک کارم گریه هس ازیطرفم فامیل نزدیک هم هستیم فقط نفرین شون میکنم 😭😭😭هرکی مث من بدبختی داره بیاد درد دل کنیم

دوست عزیزم.از خوندن پیامتون خیلی متاثر شدم.با یکی از بزرگترایی که بزرگ‌تری بلد هستن مشورت کنید.شاید راهی داشتن.

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چرا نمیتونی جداشی؟

هنوز جوونی کلی فرصت داری 

این ظلمو به خودت نکن 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)
طلاق عاطفی بگیر یکی از اتاقای خونتونو برای خودت بچین هرچی ک لازم داری بزار توش کلا جاتو جدا کن

اها اره راس میگی گلم اینم بهتره چون وقتی باهام حرف میزنه شوخی های مسخره میکنه فقط خیانت ش میاد جلوچشام روانی میشم

عزیزم حالا ک شرایط طلاق نداری 

طلاق عاطفی بگیر ب کتف چپت بگیرش انگار ن انگار ک وجود داره خوب بخور خوب بپوش برو گردش تفریح، مسافرت برا خودت زندگی کن خوشحال باش 

ولی ابرو دختره رو ببر 

اها اره راس میگی گلم اینم بهتره چون وقتی باهام حرف میزنه شوخی های مسخره میکنه فقط خیانت ش میاد جلوچش ...

کلا بیخیالش شو

غذاهم خواستی بخوری ببر توی اتاقت بخور

فق برا حمام و دسشویی بیا بیرون ک کلا نبینیش

ذهن خودتو اروم نگهدار

خانوم‌‌ِآقای‌میم❤️✨مامانِ‌خانومِنون🐣🧡
عزیزم حالا ک شرایط طلاق نداری  طلاق عاطفی بگیر ب کتف چپت بگیرش انگار ن انگار ک وجود داره خوب ب ...

چقدد حرفاتون بدلم شددوست عزیز چشم آرومم میشم وقتی ب اونافک میکنم

یه دنیاممنونم گلم هیشکی ندارم پشتم 

خدارو همیشه کنارت داری.هیچ وقت اینو فراموش نکن.

اگر براتون مقدوره به کاری مشغول بشین و درآمد کسب کنین.از لحاظ مالی مستقل بشید.

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.