2789
عنوان

اسباب کشی ...

424 بازدید | 21 پست

خسته شدم از وسیله جمع کردن هر چی جمع میکنی بازم هست جالبه خیلی ها تو کارتن اصلا باز نمیشه فقط از این خونه به خونه دیگه منتقل میشه خدا همه رو صاحب خونه کنه به ما هم یک خونه قشنگ و بزرگ و مورد علاقه مون بده 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  !  خسته نباشی .

من هم اسباب کشی دارم    از اواخر هفته بعد  آروم آروم شروع به جمع کردن می کنم .

کاملاً حالتو می فهمم  .

قراره ساکن کرج بشیم   سه راه شهرداری مهرشهر .

( خونه ۱۵ ساله رو باید جمع کنیم و جا به جا بشیم ) 

خدا برای همه مون بهترین اتفاقا رو رقم بزنه .

سلام عزیزم  !  خسته نباشی . من هم اسباب کشی دارم    از اواخر هفته بعد   ...

به سلامتی منم کرج هستم گوهردشت 

انشالله بهترین ها پیش بیاد براتون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

انشالله به زودی صاحب خونه بشید🙏🏼 ما هم ۱ ماه دیگه اثاث کشی داریم از الان غصم گرفته

مممنونم واقعا اذیت کننده هست

منم تا اخر این ماه جابجا میشم اما یه طبقه میرم پایین تر اما همینم سخته 

به سلامتی بلاخره باز جمع کردن داره

من ی هفته ست اسباب کشی کردم هنوز دارم میچینم ی عالمه دیگه هست    

تا بخواد آدم جای بیوفته دو ماه طول میکشه 

ما پارسال آبان اومدیم تا آخر آذر سر و سامون گرفتیم این خونه خرداد گفت خودش خونه رو میخواد کل تابستونمون به خونه دیدن و پیدا کردن و جمع کردن وسایل گذشت کلا سر ده ماه داریم میریم از اینجا 

تا بخواد آدم جای بیوفته دو ماه طول میکشه  ما پارسال آبان اومدیم تا آخر آذر سر و سامون گرفتیم ا ...

انشالله بسلامتی برید و جا گیر بشید و در آینده نزدیک خودتون صاحب خونه بشید

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
انشالله بسلامتی برید و جا گیر بشید و در آینده نزدیک خودتون صاحب خونه بشید

انشالله همه صاحب خونه بشن خدا هم به ما یک خونه خوب بده