2777
2789
عنوان

اسباب کشی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 21 پست
مرسی عزیزم همچنین شما 😘اره واقعن در هرصورت اسباب کشی سخته 🥴

خیلی هم سخته من ده ماه پیش اومدم این خونه🤦‍♀️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشحالم بلفی جان !  من و بچه ها عاشق گوهر دشت هستیم .    

مممنونم 

الهی منم گوهردشت رو خیلی دوست دارم هر ۰ی همسرم میگه بریم مهرشهر یا جهانشهر دوست ندارم عاشق جو شاد اینجام

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ععهه پس چقد زود دوباره داری جابجا میشی؟

بدجنسی صاحب خونه وقتی می‌خواستیم بگیریم گفتیم چند سال میخوایم بشینیم قصد فروش نداری گفت نه سه ماه بعد فروخت بعد اون که خریده پدر مادرش میخوان بیان مریضن ما هم دلمون سوخت گفتیم بیان دیگه

بدجنسی صاحب خونه وقتی می‌خواستیم بگیریم گفتیم چند سال میخوایم بشینیم قصد فروش نداری گفت نه سه ماه بع ...

ای وااای از این صاحبخونه ها …انشالا از اینجا مستقیم میری خونه خودت و دیگه پایان مستاجری 🥰😘

ای وااای از این صاحبخونه ها …انشالا از اینجا مستقیم میری خونه خودت و دیگه پایان مستاجری 🥰😘

انشالله عزیزم انشالله