2777
2789

من نه بهش فکر میکردم نه برنامه ای بود 

میگفتم من تا بیست و چهار پنج هرگز 

الان یک ساله نامزد کردم تا چند هفته دیگه عقد و عروسی 

تو ۲۱ سالگی 

چیزی نیست که برنامه تو مهم باشه توش 

پیش میاد 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نه بهش فکر میکردم نه برنامه ای بود  میگفتم من تا بیست و چهار پنج هرگز  الان یک ساله ن ...

نمیدونم چرا همه میگن ازدواج یهو پیش میاد 

ولی من فک میکنم از قبل باید امادگی داشته باشی

نمیدونم چرا همه میگن ازدواج یهو پیش میاد  ولی من فک میکنم از قبل باید امادگی داشته باشی

اون اره 

اما مثلا بخوای سن تایین کنی که تو این سن ازدواج کنم یا با این شرایط ازدواج کنم و اینطور آشنا شم نه نمیشه دست تو نیست 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

برای من هم قسمت بود هم واقعا تلاش کردم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
چجوری تلاش کردی؟

من یه دانشگاه سطح پایین درس میخوندم

خیلی تلاش کردم برای ارشد و دانشگاه خیلی خوبی قبول شدم

تو دانشگاه با همسرم اشنا شدم

یه رابطه خیلی عاشقانه و قشنگ

ولی مشکلاتی داشتم که قبول کردنش برای همسرم خیلی سخت بود و نمیتونست کنار بیاد

ولی من هم از اخلاقش هم شخصیتش هم موقعیت شغلیش خیلی خوشم میومد بخاطر همین خیلی تلاش کردم اون مشکل رو حل کنم براش

در مورد قسمت هم که گفتم این بود که من دو ماه بلاکش کردم و واقعا میخواستم ازش جدا شدم

تو اون دو ماه دو تا موقعیت برام پیش اومد برای خواستگاری و آشنایی

ولی هیچکدوم هیجوره جور نشد

یعنی حتی در حد یه پیام یا شماره یا جلسه خواستگاری هم جور نشد که نشد،..

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹