2789
عنوان

شوهر مشکوک

439 بازدید | 23 پست

تو این ۴ سال ک عقدیم  وقتی عرق میکرد حموم نمی‌رفت بزور باید میرفت اونم بعد از یک هفته.

حتی همراهم میومد با لباس خونگی میومد بیرون یا لباسای کثیف..

همیشه هم ریش سیبیل داشت اونم نامرتب

.

از وقتی کلاس رانندگی ثبت نام کرد. الان ریش میزنه  .حموم میره . لباسای تمیز میپوشه و شیک. عطر میزنه و....

.بخاطر ماجرای دیروز باهاش حرفی ندارم.  ماجرا تو تاپیک قبلیم هست. ک منو اولیت قرار نمیده میگه باید کار کنی واس خانوادم. نیاز من براش مهم نیست. من باید بمونم خونه کلفتی. اگه اعتراض کنم  که منم نیاز ب بیرون رفتن دارم توسری میخورم و... تو تاپیک قبلیم بخونین .

الان دیروز تاالان منو آورده خونه مادرم.

کتاب نداره عکس نداره الان بمن زنگ میزنه میگه پول ندارم بخرم

.

گفتم برو به خانوادت بگو بمن چه ربطی داره.

اونا موقع نیازشون بهت میگن توانجام میدی،من نیاز داشته باشم پشم.

الانم ت نیاز داری برات انجام بدن.

منم تورو پشم حساب میکنم. مثل خودت رفتار میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مشکوک هم‌میزنه ک بخودش میرسه. انگار تو کلاس دختر میبینه خوشش میاد. بمن‌بی میله. میگه زشت و.... ...

این شوهری که‌پول یه کتاب نداره و تازه رفته رانندگی یاد بگیره به چه دردت میخوره دقیقا؟اینا مردن؟چرا با اینجور آدما ازدواج میکنین؟

خدا بهتون عقل داده واسه انتخاب درست!

چرا خودتونو نابود میکنید

من ک تاپیکو خوندم حالم از شوهرت ب هم خورد

تو‌چجوری ۴ سال تحمل کردی؟

حیف واقعا 

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
این شوهری که‌پول یه کتاب نداره و تازه رفته رانندگی یاد بگیره به چه دردت میخوره دقیقا؟اینا مردن؟چرا ب ...

هر چی داره برا خانوادش خرج میکنه.

تازشم سالی ۵۰۰ کیلو برنج میاره. که ۲۰۰ میده به خانوادش بخورن. ۳۰۰ برا خودش‌ ک این ۳۰۰ هم‌میگیرین میفروشن پولو تو جیب خودشون میزارن. خودشون هم برنج دارن سالی ۲ تن.

بعدشم هرچی کار کنه میده دست اونا من پشم. رانندگی هم پول ثبت نامشو خودم دادم. جناب عالی نداشت کم آورد هه.

از اونور خانوادش بمن‌میگن ولخرج. والا من ک پولی ندیدم خرج کنم

شوهرت چند سالشه؟ خودت چندسالته؟ سخت نیست ۴سال تو عقد؟

خیلی سخته. من ۲۴ اون ۳۰.

خواهر مجردش که ۴۳ سال سن داره میگه من ازدواج میکنم .ولی باید از اول خونه جدا باشه. نمیخوام تو عقد پیش مادر شوهر‌پدر شوهر باشم.

نمیخوام‌مثل تو باشم.

گفتم‌من چ دلی دارم ک برادر سوهر خواهر شوهر مادر شوهر همه رو دارم تحمل میکنم ۴ ساله پیشتون زندگی‌میکنم کلفت شدم