2777
2789
عنوان

عصبی بودن

92 بازدید | 9 پست

خانوما من تو خونه خیلی نق میزنم همیشه میگم سر پا کمر دست درد می گیره بهانه میگیرم قرص اعصاب خوردم بی فایده دارو گیاهی چیزی سراغ ندارین تا ازاین حال در بیام همیشه با مادرم دعوا میکنم بی حوصله ام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بابونه گاوزبان ولی از همه بهتر افتیمون یعنی عالیه از هر چی فکره خلاص میشی حتما امتحان کن وقتی ...

ببخشید افتیمون چیه تا حالا نشنیدم منم شوهرم زود عصابنی میشه بهش بدم

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بابونه گاوزبان ولی از همه بهتر افتیمون یعنی عالیه از هر چی فکره خلاص میشی حتما امتحان کن وقتی ...

خدا از زبونت بشنوه خسته شدم بخدا نمیخام قرص بخورم

ببخشید افتیمون چیه تا حالا نشنیدم منم شوهرم زود عصابنی میشه بهش بدم

افتیمون یه گیاهه از عطاری بگیر دم کن یه استکان هر روز به مدت ده روز بخور یعنی من خوردم داشتم روانی میشدم خوب خوب شدم یه متخصص طب اسلامی بهم معرفی کزد

افتیمون یه گیاهه از عطاری بگیر دم کن یه استکان هر روز به مدت ده روز بخور یعنی من خوردم داشتم روانی م ...

خیلی ممنون انشالله واسه مام تاثیر داشته باشه انشالله

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
افتیمون یه گیاهه از عطاری بگیر دم کن یه استکان هر روز به مدت ده روز بخور یعنی من خوردم داشتم روانی م ...

اره عزیز مامانم از دست کارام دیونه شده خودمم بدتر همیشه فکر منفی سردرد پادرد آن شاالله بخورم دعات خوب بشم