2777
2789
عنوان

عصبی بودن

95 بازدید | 9 پست

خانوما من تو خونه خیلی نق میزنم همیشه میگم سر پا کمر دست درد می گیره بهانه میگیرم قرص اعصاب خوردم بی فایده دارو گیاهی چیزی سراغ ندارین تا ازاین حال در بیام همیشه با مادرم دعوا میکنم بی حوصله ام

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم بابونه گاوزبان ولی از همه بهتر افتیمون یعنی عالیه از هر چی فکره خلاص میشی حتما امتحان کن وقتی ...

خدا از زبونت بشنوه خسته شدم بخدا نمیخام قرص بخورم

ببخشید افتیمون چیه تا حالا نشنیدم منم شوهرم زود عصابنی میشه بهش بدم

افتیمون یه گیاهه از عطاری بگیر دم کن یه استکان هر روز به مدت ده روز بخور یعنی من خوردم داشتم روانی میشدم خوب خوب شدم یه متخصص طب اسلامی بهم معرفی کزد

افتیمون یه گیاهه از عطاری بگیر دم کن یه استکان هر روز به مدت ده روز بخور یعنی من خوردم داشتم روانی م ...

اره عزیز مامانم از دست کارام دیونه شده خودمم بدتر همیشه فکر منفی سردرد پادرد آن شاالله بخورم دعات خوب بشم