2777
2789
عنوان

خدایی پربازدیدکنید همه جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 68 پست

نه

مسوولیت سنگینیه با مرد بچه دار آدم ازدواج کنه

حتی با اینکه میگه میذارمش پیش پدر مادرم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که بچه داره بنظرم مشکلی نیست بچه ها اگه بهشون محبت کنی عاشق و وابسته میشن بهت اما خب میگه به زن ...

اهااا شوهره به زنش خیانت کردهههه 

من فکر کردم زنه خیانت کردهههه 

جییییغ 

محاله زن همچین آدمی بشم

بستگی داره از شخصیتش خوشم بیاد یا نه  ولی چون بچه داره آدم دو دل میشه که نکنه نتونم مثل بچه خو ...

شخصیت پسربدی نیس اما درطول رفاقت خودش دس بالامیگیره

و اینکه بحثی چیزی پیش بیادمقصرباشه زیربارنمیره فقط توجیه میکنه

خدایاشکرت...❤️

ن ن ن زنه خیانت کرده

اها خب اشکال نداره اگه دوسش داری ازدواج کن اما اینم در نظر بگیر درسته خیانت اصلا توجیه نداره اما یه تحقیق کن ببین دلیل خیانتش چی بوده سردی شوهر این چیزا نباشه

چرا خونواده اون مخالفن خونواده شما اگه مخالف باشن جای تعجب نداره اما چرا اونا مخالفن؟

ازطرف مادریم نمیدونم چرا خوششون نمیادبااینکه فامیل مادرمن...میگن دختره مشکل نداره خونوادش مشکل نداره امابهدنه س دیگ بقول خودش خونوادش نمیدونن چیکارکنن این چیزارو بهونه میکنن ترو خشک میسوزونن بایدازخداشونم باشه ی مجرد حاضره زن پسرشون شه

خدایاشکرت...❤️

اها خب اشکال نداره اگه دوسش داری ازدواج کن اما اینم در نظر بگیر درسته خیانت اصلا توجیه نداره اما یه ...

زنشم بازفامیل زنش گفت مرد اخلاق نداشته و همش بحرف مادرش بوده نگفت خیانت کردم😐

خدایاشکرت...❤️

زنه خیانت کرده گلی

خب پس‌ اول درست خوندم دیگ 

عزیزم ببین اگه اخلاقش خوبه و بقیه شرایط اوکیه قبول کن فقط تروخدا مادری کن در حق اون بچه بیارش پیش خودتون گناه داره از مادر که دوره از پدر هم دور میشه 

منو سه سال مادر بزرگم نگه داشت واقعا خیلی سخت بود برام خیلی اذیت شدم نزار اون بچه ام اذیت بشه فکر کن بچه خودته

زنشم بازفامیل زنش گفت مرد اخلاق نداشته و همش بحرف مادرش بوده نگفت خیانت کردم😐

شایدم نکرده مسکینی آخه ماهم یکی داشتیم برا این که دختر خراب کنم بعد ازدواجشون گفت دختر خیانت کرده در صورتی که دروغ گفته بود

خب پس‌ اول درست خوندم دیگ  عزیزم ببین اگه اخلاقش خوبه و بقیه شرایط اوکیه قبول کن فقط تروخدا ما ...

من گفتم مث بچه خودم نه چون ممکنه مهرمادری بچه نداشتم بلدنباشم بجابیارم مث خواهرخودم حتی بیشتردوسش دارم...ولی خونوادش مخالفن بااین ازدواج دعاکن دلشون نرم شه موانع رفع شه و بهش برسم🥺

خدایاشکرت...❤️

شایدم نکرده مسکینی آخه ماهم یکی داشتیم برا این که دختر خراب کنم بعد ازدواجشون گفت دختر خیانت کرده در ...

ببین هم زنش هم خودش فامیل مادرمَن.. یسریا گفتن خونواده پسره تحمت زدن یسریا گفتن ن واقعا خیانت خدا خودش میدونه واقعا

خدایاشکرت...❤️