2777
2789
خب اصلا بهم بگو چی شد دو روزا جواب نداده یا تو‌پیام ندادی چیشد قهرین‌یا نه 

اخرین‌پیامی ک داد اینه ::کلیدی که به قفلش نخوره رو  باید پرت کرد دور تلاش بی مورد برای باز کردن قفل موجب شکستن کلید میشه الان ما به شکستن کلیدش رسیدیم من میرم الهه دیگه بم پیام نده خداحافظ

ایشالا ک خیره

دوشب قبل یزره بد حرف زد بام منم قهر کردم از خدم روندمش گفتم برو بخواب فرداش بش پیام ندادم اینم بگم م ...

بیین من فکر‌میکنم رابطه یه طرفه‌بوده فقط از‌جانب تو ساپورت می‌شده فکر کنم اون خودش دنبال بهانه بوده‌تموم کنه تو هم‌گلم خودت رو‌کوچیک نکن دیگه بهش سعی کن فکر نکنی و خودتو سرگرم کن با هرچیزی‌میتونی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخرین‌پیامی ک داد اینه ::کلیدی که به قفلش نخوره رو  باید پرت کرد دور تلاش بی مورد برای باز کردن ...

گلم این تموم کرده تو هم سعی‌کن خودت رو‌سرگرم زندگی کنی میدونم‌سخته تجربه داشتم ولی زمان درستش میکنه بهت قول میدم