2777
2789
خب اصلا بهم بگو چی شد دو روزا جواب نداده یا تو‌پیام ندادی چیشد قهرین‌یا نه 

اخرین‌پیامی ک داد اینه ::کلیدی که به قفلش نخوره رو  باید پرت کرد دور تلاش بی مورد برای باز کردن قفل موجب شکستن کلید میشه الان ما به شکستن کلیدش رسیدیم من میرم الهه دیگه بم پیام نده خداحافظ

ایشالا ک خیره

دوشب قبل یزره بد حرف زد بام منم قهر کردم از خدم روندمش گفتم برو بخواب فرداش بش پیام ندادم اینم بگم م ...

بیین من فکر‌میکنم رابطه یه طرفه‌بوده فقط از‌جانب تو ساپورت می‌شده فکر کنم اون خودش دنبال بهانه بوده‌تموم کنه تو هم‌گلم خودت رو‌کوچیک نکن دیگه بهش سعی کن فکر نکنی و خودتو سرگرم کن با هرچیزی‌میتونی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخرین‌پیامی ک داد اینه ::کلیدی که به قفلش نخوره رو  باید پرت کرد دور تلاش بی مورد برای باز کردن ...

گلم این تموم کرده تو هم سعی‌کن خودت رو‌سرگرم زندگی کنی میدونم‌سخته تجربه داشتم ولی زمان درستش میکنه بهت قول میدم