2821
2789
عنوان

کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 4521 بازدید | 77 پست
راستشو بخواین چرا یکم شک دارم بعدا باید برم دکتر چک کنه

عه درد دارین؟🥲

من یک سال و نیم از اخرین عملم گذشته و هیج مشکلی نداشتم الان درد و کمی ترشح دارم

گفتم اگه ادامه داشته باشه زمستون بین ترم برم عمل بسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش زودتر گفته بودی همین فردا برو از عطاری مرهم سیاه بخر سریع زخمت باز میشه وهرچی عفونتو...میزنه ب ...

من مرهم استفاده میکردم اما فک نکنم فایده داشته باشه اون مویی که گیر کرده باید در بیاد

میشه یه صلوات برای رسیدن حاجتام بفرسی قشنگم🙃😘
عزیزم دکترتون رو میشه معرفی کنید؟

من اصفهانم اگه اصفهانی هستی بگم

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
خواهش میکنم فضول

قابل تو نداره بی شعور

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
ببخشید زخمشون بخیه کردن؟یا باز بود؟ چندوقته عمل کردن دیگه درد ندارن؟

بخیه کردن الان چند ماهی میشه زود هم خوب شد الآنم درد نداره نترس عمل کن عملشم تا جای ک میدونم سخت نیست فقط چون بد جا هست یکم اذیت میشی

@نی نی یار_شب

اوه مامااان چه سوسول