سلام، کسی هست خودش یا اطرافیانش کیست مویی عمل کرده باشه؟! من یه هفتس دردم شروع شده و سه چهار روز پیش دیدم ورم کرده قسمت دنبالچم و فهمیدم کیست مویی دارم. فردا میخوام برم بیمارستان پیش دکتر ببینم چی میگه. اگ کسی تجربه داره میشه کمکم کنه خیلی استرس دارم😭
کاش زودتر گفته بودی همین فردا برو از عطاری مرهم سیاه بخر سریع زخمت باز میشه وهرچی عفونتو...میزنه ب ...
مرسی از نظرت دکتر
تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند
دوره نقاهتش چقدره؟! مثلا بعد یه هفته میتونم بشینم پشت فرمون؟!
کمه چند روز خیلی نیست