2777
2789
عنوان

کرم دور چشم

28230 بازدید | 16 پست

سلام من حدود بیست روز از کرم دور چشم  سم مار پپتید بیوآکوا استفاده کردم قبل مصرف یه چین زیر چشمام بود احساس میکنم الان عمیق تر شده و تعداد چین بیشتر شده ینی دلیلش این کرم دور چشمه؟ ۱۹ سالمه بنظرتون چ کرم دور چشمی بگیرم الان کرم دور چشم برنج بیوآکوا دارم میخام دیگ سم مار رو نزنم بجای اون از کرم برنج استفاده کنم.. روزی دو بار صبح و شب میزنم..

محصولات چینی بی کیفیت به درد نخور

وای خدا چطور جرئت میکنی ب صورتت بزنی

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سم مار

برنج

سرم طلا

اب موز

ته خیار 

تو رو خدا ول کنید 

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

برو داروخونه برای این گندی ک زدی بهت کرم خوب بده

وای اونایی ک کرم معجزه ب پوستت میزنن چ جراتی دارن

سم خالصن

محصولات چینی بی کیفیت به درد نخور وای خدا چطور جرئت میکنی ب صورتت بزنی

واییی استرس گرفتم الان چیکار کنم ؟ مرطوب کننده نیتروژینا میزدم عالی بود کرم دور چشمشو بگیرم؟