2821
2789
عنوان

کرم دور چشم

27801 بازدید | 16 پست

سلام من حدود بیست روز از کرم دور چشم  سم مار پپتید بیوآکوا استفاده کردم قبل مصرف یه چین زیر چشمام بود احساس میکنم الان عمیق تر شده و تعداد چین بیشتر شده ینی دلیلش این کرم دور چشمه؟ ۱۹ سالمه بنظرتون چ کرم دور چشمی بگیرم الان کرم دور چشم برنج بیوآکوا دارم میخام دیگ سم مار رو نزنم بجای اون از کرم برنج استفاده کنم.. روزی دو بار صبح و شب میزنم..

محصولات چینی بی کیفیت به درد نخور

وای خدا چطور جرئت میکنی ب صورتت بزنی

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سم مار

برنج

سرم طلا

اب موز

ته خیار 

تو رو خدا ول کنید 

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

برو داروخونه برای این گندی ک زدی بهت کرم خوب بده

وای اونایی ک کرم معجزه ب پوستت میزنن چ جراتی دارن

سم خالصن

محصولات چینی بی کیفیت به درد نخور وای خدا چطور جرئت میکنی ب صورتت بزنی

واییی استرس گرفتم الان چیکار کنم ؟ مرطوب کننده نیتروژینا میزدم عالی بود کرم دور چشمشو بگیرم؟