2777
2789
عنوان

دختر دایی بددهن

120 بازدید | 5 پست

تو فامیل هیچکس از دختردایی ام خوشش نمیاد چون بشدت بددهن و بیجا حرف میزنه .من هم واقعا از روابط فامیلی خوشم نمیاد فقط مهمونی های رسمی رو میرم اونم برای احترام وگرنه اصلا دوست ندارم با فامیل قاطی شم 

این دخترداییم مجرده . چند وقت پیش تو جمع بحث شوهر ک شده برگشته گفته وای شوهر چیه محدودت میکنه به درد نمیخوره نمیخوام مثل نیوشا شم شوهرم نذاره هیچجا برم 

حالا شوهر من اصن همچین اخلاقایی نداره من خودم بدم میاد از فامیل .این سریع بحث رو کشونده سمت من 

وای دارم میسوزماااااا کاش اونجا بودم یه چیزی بارش میکردم

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

ی سوال شما که حقوق خوندین میشه یکم از تجربه تون بگید؟

تو خیلی از سایتا راجبه ازمونه سختش شنیدم خواستم بدون اگه اونو قبول نشم چی میشه؟ و اینکه راجبه مطالب دروس اش  همش بیشتر جبنه اسلامی داره؟

خیلی دو به شک موندم فردا هم باید برم انتخاب رشته اگه ممکنه راهنماییم کنید

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
ی سوال شما که حقوق خوندین میشه یکم از تجربه تون بگید؟ تو خیلی از سایتا راجبه ازمونه سختش شنیدم خواس ...

صحبتام ربطی به موضوع بحثتون نداشت غذر میخوام🙏🏻

تو این چند روز انقد پیش این مشاور و اون مشاور رفتم دارم دیونه میشم😐

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی سوال شما که حقوق خوندین میشه یکم از تجربه تون بگید؟ تو خیلی از سایتا راجبه ازمونه سختش شنیدم خواس ...

سلام عزیز

ب نظر من مهم ترین رکن انتخاب رشته حقوق علاقه واقعی و زیاد به حقوق هستش . 

یکی از چیزهایی ک برخلاف باور عموم هست اینه که میگن حقوق حفظیاته در صورتی ک تماما مفهومی و استدلالی هست . تمام امتحانات ما بجز دروس عمومی کیس های واقعی پرونده بود و ما بایو بجای قاضی یا وکیل اون مسئله رو طبق استدلالمون از ماده قانونی حل میکردیم . علت اینی هم ک امتحانات حقوق قانون باز هست بخاطر همین سختیشونه . بجز امتحانات دانشگاه پیام نور البته که تستی هستن . 

سه تا ازمون داره . وکالت . قضاوت . سردفتری. هرسه بشدت سخت . هرچند ک طرح تسهیل اومده اما بازهم ازمون ها خیلی سخت هستن چدنوقت پیش ازمون کانون وکلا برگزار شد ک بشدت سخت بود .

مرکز وکلاهم ازمون وکالت برگزار میکنه ک زیر نظر قوه قضاییه هست که علاوه بر ازمکن کتبی ازمون شفاهی هم داره که یکجر گزینش محسوب میشه . مرکز وکلا گزینش سختی داره .

ازمون سردفتری هم باتوجه به پوینت و نیاز اون منطقه هرچندسال یکبار برگزار میشه . 

قضاوت هم که در نوع خودش سخته و بیشتر اقایون طالبش هستن 

بعد از اینکه توی ازمون وکالت اولیه قبول شدی حالا توی کانون وکلا یا مرکز وکلا ب مدت دوسال طرح کاراموزی میگذرونی پیش وکیل سرپرست و بعد دوسال مجدد ازمونی داره به نام اختبار ک ب طور شفاهی ازت ماده قانونی هارو میخوان اگر این ازمون رو قبول نشی مدت کاراموزیت یکسال بیشتر میشه . 

اگر هم ازمون وکالت رو قبول نشی باز میتونی هرسال شرکت کنی ولی اگر نخوای میتونی ازمون های استخدام کشوری شرکت کنی که شرکت نفت و دادگستری بیشترین جایی هست ک رشته حقوق رو میخواد ‌. یعنی میتونی ازمون استخدامی دادگستری بدی با لیسانس حقوق ک داری یا ازمون هر اداره دولتی ک توی دفترچه اش لیسانس حقوق رو با شرایطی ک گفته میخواد. 

مطالبش اصلا اسلامی نیستن اون فقه اسلامی هستش ولی حقوق فضای خشک و جدی داره و مطالبش هم در حیطه کلاهبرداری و قتل و قرارداد ها و انواع جرائم هست 

اولین رکنش علاقه است اگر نداشته باشی این فضا بشدت برات کسل کننده میشه و ازش خسته میشی 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
سلام عزیز ب نظر من مهم ترین رکن انتخاب رشته حقوق علاقه واقعی و زیاد به حقوق هستش .  یکی از چی ...

وای یک دنیا ممنون که وقت گذشتی و جوابمو دادی ♥️

من این رشته رو دوس دارم ولی فکر میکردم اگه ازمون وکالتو قبول نشی هیج کاری نمیتونی با مدرکت انجام بدی از هر کسی هم پرسیدم جوابی راجبش بهم نداد واقعا لطف کردی حرفات خیلی کمکم کرد🙏🏻

وای یک دنیا ممنون که وقت گذشتی و جوابمو دادی ♥️ من این رشته رو دوس دارم ولی فکر میکردم اگه ازمون وک ...

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی