aidakh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 7408 عنوان انگور ژاپنی 801 بازدید | 15 پست بچها با این میوه چیزیم درست میکنید یا همینطوری میل میکنین؟ اگ اره ب منم یاد میدین؟ 1402/06/03 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 95936 این قرمزا؟یا این درشتا؟چند وقت پیش تو هایپر انگور دیدم هر حبه ش قد گیلاس بود بعد ی خوشه ش زده بود ۱ ملیون و ۴۰۰ بهش ادای احترام کردم گذاشتمش سرجاش 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
tootfarangiam عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5367 بچه ها انگور دریایی دیدین؟؟ به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
aidakh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 7408 این قرمزا؟ یا این درشتا؟ چند وقت پیش تو هایپر انگور دیدم هر حبه ش قد گیلاس بود بعد ی خوشه ش زده بو ... ن والا کوچیکه عین زرشکه و قرمز . اونی ک میگی ندیدم تاحالا چ گرونم بود😶😅😁
aidakh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 7408 بچه ها انگور دریایی دیدین؟؟ اولین باره میشنوم اونم خوراکیه؟
tootfarangiam عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5367 اولین باره میشنوم اونم خوراکیه؟ آره من رفتم انگور ژاپنی سرچ کنم ببینم چیه همون لحظه چشمم خورد به یه تاپیکی نوشته بود نمک دریای 😂منم قاطی کردم زدم انگور دریایی که اومد 🤣 به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
aidakh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 7408 آره من رفتم انگور ژاپنی سرچ کنم ببینم چیه همون لحظه چشمم خورد به یه تاپیکی نوشته بود نمک دریا ... اوه 😅😅😂😂😂😂
aidakh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 7408 آره من رفتم انگور ژاپنی سرچ کنم ببینم چیه همون لحظه چشمم خورد به یه تاپیکی نوشته بود نمک دریا ... ببین عین زرشکه خب ولی خال خالای سفید کوچیک داره طعمش ترشه تا حدی . برسه شیرین میشه . پاییزم فصلشه میرسه
tootfarangiam عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5367 ببین عین زرشکه خب ولی خال خالای سفید کوچیک داره طعمش ترشه تا حدی . برسه شیرین میشه . پاییزم فصلشه می ... نخوردم عزیزم با این اوصافی که اون کاربر گف هیچوقتم نمیتونم بخورم 😂 به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
aidakh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 7408 نخوردم عزیزم با این اوصافی که اون کاربر گف هیچوقتم نمیتونم بخورم 😂 ن بابا اون نیس اینی ک من میگم ارزونه اون کاربر یچیز دیگه رو گفت ک منم ندیده بودم😁
tootfarangiam عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5367 ن بابا اون نیس اینی ک من میگم ارزونه اون کاربر یچیز دیگه رو گفت ک منم ندیده بودم😁 هان الحمدلله الان حس بهتری دارم کمتر احساس بدبختی میکنم 😂ما چابهاریم همچین چیزی اینجا نداریمولی عوضش یه چیزایی هس که شما باز نداریرمث انبه کال تمر هندی تازهمث پایا چیکوکناربیدامو...... اونقدرام ندید نیستیم 🤣 به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
aidakh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 7408 هان الحمدلله الان حس بهتری دارم کمتر احساس بدبختی میکنم 😂 ما چابهاریم همچین چیزی اینجا نداریم ولی ... منم گیلانم هیچ کدومو ندیدم نخوردم😂😂😂این چ حرفیه گل جسارت نکردم
tootfarangiam عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5367 منم گیلانم هیچ کدومو ندیدم نخوردم😂😂😂 این چ حرفیه گل جسارت نکردم شوخی کردم عزیزم بلاخره هر جا میوه های مخصوص خودش و دارهشهر ما تقریبا آب و هواش میوه هاش و لباسامون و غذاها به هند شبیهه به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
aidakh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 7408 شوخی کردم عزیزم بلاخره هر جا میوه های مخصوص خودش و داره شهر ما تقریبا آب و هواش میوه هاش و لباسامون ... دقیقا 😄👌امیدوارم ی روز بیام شهرتون و ببینم 😍💙
tootfarangiam عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5367 دقیقا 😄👌 امیدوارم ی روز بیام شهرتون و ببینم 😍💙 ان شاء الله عزیزم خوش و خرم باشی🌸🙏 به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی