2777
2789
عنوان

چقد به معنی این آیه فکر کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 30 پست
داغونه شرایطمون . داریم جدا میشیم . خانوادم اصلا راضی نشدن که آشتی کنم . منم با خانوادم قهر کردم ‌. ...

یگانه من کاربریتو گم کرده بودم خیلی دنبالت گشتم تعلیق شده بودم همش درتلاش بودم برگرده کاربریم بیام ببینم چیکار کردی

خوبی چ خبر

چیکار کردی؟

هستی؟

یگانه من کاربریتو گم کرده بودم خیلی دنبالت گشتم تعلیق شده بودم همش درتلاش بودم برگرده کاربریم بیام ب ...

سلام عزیز دلم . ممنون که بیادمی .   فعلا که هیچی مهریه و نفقه رو اجرا گذاشتیم میرم دادگاه و برمی‌گردم بدون اینکه هیچ اتفاقی خاصی بیوفته فقط الکی مبرم ومیام ‌ . یبار خانوادش اومدن آشتی دادن مارو تا رفتن مامانم قیامت کرد انقد نفرینم کرد  که نگو جهنم کرد برام  منم قاطی کردم زنگ زدم به نامزدم گفتم مامانم راضی نیست جدا بشیم و بلاکش کردم  .  چند وقت بعدش از بلاکی درش آوردم انقد باهام حرف زد دعوا کرد بازم چیزی درست نشد آخرش گفت میام ایران از نزدیک تموم کنیم و بلاکم کرد الان نزدیک دوماه  هست منتظرم بیاد و نیومده ‌ .هیچ خبری ازش ندارم  نمیدونم اومده یانه هیچی . بلاتکلیف موندم . مامانم اینام راضی نمیشن آشتی کنم .... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام فدات شم من خوبم شکر خدا خودت چطوری چ خبر

خوبم عزیزم بهترم یه قدم بزرگ برداشتم . رفتم دادگاه  پیگیری کردم چون نزدیکذسه هفته هست اومده و ازم خبری نگرفت  براش مهم نیستم همش حرف میزده که منو دوست داره ....

راجب چی پیگری کردی وچیکار کردی؟

راجبه تقاضای مهریه . بیشتر بخاطر اینکه تکلیفم معلوم بشه یه  چیزی بشه بیان .  الان قرارها فردا خودش اول بره دادگستری بعد بیاد خونه ما  .خیلی استرس و ترس دارم که چی میشه  میترسم