2777
2789

من مجردم 28 سالمه

مادرم به خودش نمیرسید اصلا بدش میومد به خودش برسه انگار بده ادم به خودش برسه فکر میکرد ادم منحرف اینجوریه 

نه که ادم بدیه اما زود قضاوت میکنه..

خودش راحت ازدواج کرد یعنی سنتی بود بزرگتر ها اول با هم حرف زدند و بعد به مامان بابام گفتند .

اون موقع خودش میگفت اصلا به فکر درس نبوده و رفته الکی امتحان داده و تربیت معلم قبول شده.

من مثلا دبیرستان بودم انگار بدش میومد از دخترای دیگه خوشش نمیومد با کسی دوست باشم فکر میکرد دخترای مردم ادم های بد و منحرفی اند.

جر میکرد من صب تا شب فکر و ذکرم ازدواج و این حرفاست 

اما نمیدونست اخه دختر بدبخت و ساده اش اخه چی دیده که یاد بگیره مامان بابام به خدا مثل دو تا هم خونه اند اصلا زن و شوهر نیستند من اصلا درکی از ازدواج و محبت زن و شوهر ندیدم که بخوام ذوق کنم و دلم بخواد ازدواج کنم.

شاید بگین خب از بقیه یاد میگرفتی خب مادرم اینجور برامون جا انداخت که بقیه با کارهاشون خوشبخت نمیشند .

به خدا من خوابگاه بودم مادرای دیگه مثلا مهمانی میشد به دختراشون میگفتند بیا خونه و دختراشون از یه شهر میرفتند شهر دیگه که دیده بشند خواستگار بیاد براشون

اما من فکر میکردم این ها ادم های بدی اند .به فکر این چیزان.

حالا میگه تو انقدر خنگ بودی که ازدواج نکردی تو فلان بهمان .من چی یاد گرفتم اصلا...

مگه زندگیمون عین ادم ها بود..

خودش راحت رفت سرکار فکر میکرد مثل زمان خودشه اونموقع میگفت نمیخواد بری سرکار 

حالا که فهمیده کار نیست و من موندم تو خونه میگه برو سرکار بختت باز شه...

ببخشید حالم بد شده .. 

فقط از این ناراحتم خب چرا تجربه هاشون رو نمیگند به ادم حالا من احمق بی فکر بودم چی میفهمیدم به خدا اصلاااا به ازدواج فکر نمیکردم اصلا میگفتم من چکار به ازدواج دارم ازدواج چه ربطی به من داره ... میگفتم ازدواج مال دخترای مردم هست..

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری

کلا نه برای ازدواج فقط ولی پدر و مادرا خیلی خیلی تاثیر میگذارن روی اینده ی بچه هاشون 

ولی متاسفانه متاسفانه حتی همینجا هم میبینم صرفا طرف میخواد بچه دار شه حتی منتم میگذاره سر بچه که اونو به دتیا اورده دیگه بقیش مهم نیست براش.

اصلا دیر نیست!!! اصلا! 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

هنوز سنی نداری عزیزم بهتره مسیر زندگی تو مشخص کنی از همین الان شروع کن برای ازدواج هم انشالله آدم مناسب سر راهت قرار میگیره و خوشبخت میشی

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

مادر من فکر میکرد کسی که خوشگل میکنه  شیک میپوشه میره بیرون

حتما خبریه !

اصلاحش کردم . تغییرش دادم . بحث کردم

تا نظرمو به کرسی نشوندم

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
وا چرا؟

چه می‌دونم. یه بار تو اخبار می‌گفت عشاق دلشکسته تحقیق کردن دیدن کسایی که عاشق می‌شن یه چیزی تو بدنشون ترشح میشه که اثرش تا یه سال دوام داره و بعد از اون دیگه ترشح نمیشه. بعد یکی وسطش رسید گفت چی گفت اونم گفت هیچی هیزبازی بود.

متاسفانه تا حدودی منم حرفاتو درک میکنم

حالا من ازدواج کردم و اون جوری ک دوستام زندگی میکردن من نکردم

حس میکنم بچگیمو حروم کردم 

اصلا نمیگفتم چیزی میخوام  یا پول بده فلان لباسو بخرم

یا لباسایی ک مد میشد همه دوستام میپوشیدن ولی من ن ن ک لباس نداشتم همه چی داشتم ولی الان حسرت اونو میخورم حداقل یبارم ک شده

یا تنها نمیزاشتن برم بیرون حسرتش ب دلم مونده

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...