2777
2789
عنوان

بارداری

89 بازدید | 14 پست

خانمای باردار شما بعد اینکه سونوی قلب رفتین دومین سونو رو کی رفتین دوباره؟ 

انقدر اینجا حرف از سقط میزنن همش استرس دارم 

به نظرتون لازمه دوباره برم سونو؟هفته هشتم هفته شش که رقتم قلب داشت

سوال بعدی اینکه اگه سقط کرده باشه از کجا متوجه میشه؟

من هفته دهمم،هفته ۱۳ میرم ان تی

سقط علائم داره،دردی خونریزی چیزی

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کنین اگه قرار نیس مادر بشم خدا عمرم رو بگیزه چون دیگه تحمل ندارم که شوهرم از همسر ثابقش پسر داره و لذت پدر بودنو میچشه اما من بخاطر مشکل نازایی شوهرم مادر نمیشم چقدر حسرت سخته بزرگترین درده که با مردی ازدواج کرده باشی که بچه داشته باسه و بچه دار نشه

علایم ندارم فقط استرس دارم . بعد سونوی قلب دیگه نرفتین سونو؟

نه عزیزم،دیگه نیازی نیست 

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
دعا کنین اگه قرار نیس مادر بشم خدا عمرم رو بگیزه چون دیگه تحمل ندارم که شوهرم از همسر ثابقش پسر داره ...

انشالله بزودی مامان میشی💚

شوهرت بعد ازدواج با شما مشکل پیدا کرد؟دنبال درمانش رفتین؟

دعا کنین اگه قرار نیس مادر بشم خدا عمرم رو بگیزه چون دیگه تحمل ندارم که شوهرم از همسر ثابقش پسر داره ...

انشالله مشکل همسرت حل شه باردارشی عزیزدلم 

قبلا چجوری تونستن پسر دار شن پس؟

شاید با ای وی اف حل شه

انشالله مشکل همسرت حل شه باردارشی عزیزدلم  قبلا چجوری تونستن پسر دار شن پس؟ شاید با ای وی ...

نه دیگه فقط سونو ان تی بری کافیه استرس نداشته باش گلم فقط مراقب خودت باش استراحت کن و کار سنگین نکن 

انشالله بزودی مامان میشی💚 شوهرت بعد ازدواج با شما مشکل پیدا کرد؟دنبال درمانش رفتین؟

نمیدونم از کی مشکلش شروع شده چون ۱۴ سال طلاق گرفته بود اره توی راه درمانیم مرکز مام اما شنیدم درمان مردها خیلی سخته تحرک اسپرمش خیلی پایینه 

هفته ۱۲ باید بری تو این شرایط سقط نمیشه رشد متوقف میشه که باید کورتاژ کرد معمولا علائم بارداری از بی ...

یعنی وایسم تا چهار هفته دیگه بگذره بعدش برم؟

برای اینکه خیالم راحت شه به نظرتون خودم برم سونوی مجدد بدم؟

انشالله مشکل همسرت حل شه باردارشی عزیزدلم  قبلا چجوری تونستن پسر دار شن پس؟ شاید با ای وی ...

نمیدونم بخدا توی ازدواج اولش همون دوماهه اول باردار شده زنه اما الان دوسال و نیم اقدامییم هیچی به هیچی دیگه شروع کردیم توی مام تهران اونم که میدونی انتقال شانسش زیره ۲۵ درصده هربار اونم برای زوج سالم چه برسه ماکه مشکل هم داره خیلی دلم پره از خدا چرا باید من تماشاچی رابطه ی پدرفرزندی اینا باشم اما خودم بخاطر اون حسرت مادرشدن بمونه دلم