2777
2789

امروز ۱۱ روزه که اومدم خونه پدرم

تقریبا یه هفته هم هست که از بلاک پیامام و زنگام دراوردمش ولی بی معرفت نه یه زنگ نه یه پیام هیچی!

من خونه پدرمم.هیچ نشونه‌ای هم ازش اینجا نیست و با وجود اینکه با تموم سلولای بدنم ازش ناراحتم بازم بهش فکر میکنم

ولی اون داره تو خونه‌ای زندگی میکنه که پرررررر از نشونه های منه.مسواکم،حوله هام،دمپایی‌هام و … با تموم اینا حتی یه بارم یاد من نکرد.چقدر بی وفاست این مرد چقدر بی احساس و بیشعوره این مرد…

این بی تفاوتیش و این‌ پر توقعیش که انتظار داره بعد از اینکه به مت گفت گمشو از زندگیم بیرون و حالا انتظار داره که من دوباره برگردم بهش،باعث میشه ازش بیشتر از همیشه متنفر بشم

واقعا میخوای رایطتون درست بشه

برو اینجا 

لینک کانال تجربه های کلاس همسرداری تنهامسیر
https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

🔶 برای ثبت نام کلمه "همسرداری" را در پیامرسان ایتا به آی دی زیر ارسال فرمایید:👇🏼👇🏼
@admin_hamsardari

شرایط ثبت نام خدمتتون تقدیم میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز  ایشون مطمئنا خودش میدونه چقدر مقصره تو تمام ناراحتی‌ها ودلخوریهایی که بینتون پیش اومده ولی خوب نمیخواد قبول کنه وبخاطر همین هم دلجویی نمیکنه ازتون وعده خواهی هم نمیکنه که مبادا بقیه اطرافیان از جمله شما وخانوادتون کاملا متوجه بشن که مقصر اصلی خودشه با توجه به تاپیکهای قبلیتون ،عزیزم من حتما میام کامنت میذارم ببخشید الان باید بریم جایی🙏

نه ناراحت نمیشم به این باور رسیدم کاملا

عزیزمهربان ،چیزی که عوض داره گله نداره ،شما هم اتفاقا باید دقیقا مثل خودش بی تفاوت باشی نسبت به احساساتش،یعنی اینکه براتون ارزشی نداشته باشه ایشون ،چرا باید بخاطر فردی که باعث ناراحتیمون میشه ،حتی فکرمون رو لحظه ای ناراحت کنیم ،ببخشید رک میگم ولی خیلی خیلی ضعف نشون دادی مقابلش ،قبلا هم بهتون گفتم هرجا مظلوم وجود داشته باشه ،قطعا ظالم کنارش هست والان موقعیت شما و همسرتون همینه ،خواهشا ی فکر جدی بکن واسه این زندگی ،تا دیر نشده ،مبادا بدون شرط وشروط برگردی،والا من اگه جات بودم بخدا برنمیگشتم با ی آدم که میگید وسواس شدید داره ،همش ناراحتتون میکنه،کمکتون میزنه😭مادرش رو خبر میکنه،توهین میکنه وای خدا ،عزیزدل توروخدا خودت رو از ی رابطه سمی بکش بیرون تا دیر نشده ،اگر بچه بیاد من با شناختی که تو همین چند روز ازت دارم ومیدونم صاحب قلب مهربونی هستی بخدا اوضاع هزار برابر سخت تره عزیزم ،خیلی فکر کن به حرفام ،ارزش خودت رو خیلی بدون گلم