2777
2789
عنوان

فیلم ترکی🙂🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 38 پست
چشم چران عمارتعالیه

فصل دومش رو ساختن؟ 

قسمت یا تیزر میزر ندادن؟ 

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره واقعا سیب ممنوعه بعد چاتای چرت شد تو درم را بزن به خاطر اون بچهه، چیه یاد گرفتن سریالو جای حساس ...

اره ینی فصل دووو بشدت مسخرهههه من کم و‌بیش نگاه میکردم 

سیب هم که بعد شاهیکا اصلا مزه نداد 

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          
اره ینی فصل دووو بشدت مسخرهههه من کم و‌بیش نگاه میکردم  سیب هم که بعد شاهیکا اصلا مزه نداد&nbs ...

شاهیکا مرد نه؟ وقتی مرد انگار حامله بوده؟ بوده واقعا؟ از کی؟ 😳

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤
شاهیکا مرد نه؟ وقتی مرد انگار حامله بوده؟ بوده واقعا؟ از کی؟ 😳

اره کشتنش

نه بابا چه حامله ای 

الکی‌حذفش کردن بیچاره رو 

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          
اره کشتنش نه بابا چه حامله ای  الکی‌حذفش کردن بیچاره رو

عه میگم 

اره والا میگن این بازیگر نمیخواد بازی کنه

چیکار کنیم

چیکار نکنیم

بکشیمش خلاص😂