2789
عنوان

فیلم ترکی🙂🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غنچه های زخمی ، عشق حرف حالیش نمیشه ، عشق مشروط ، الان شربت زغال اخته ... فضیلت خانم و دختران

دیدی همرو؟ 

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤
چرا؟ چطور؟ 

روابط داغونشون باعث ایجاد شک میشه.ادمای ثروتمند بدجنسن تو فیلما باعث میشه نتونی پولسازی کنی خیلی خیلی چیزای  دیگ ک تاثیرشو بدون اینک‌بفهمی تو زندگیت نشون میده

سیب ممنوعه و تو‌درم را بزن

اووووو سیب ممنوعه تا پیرشم باید ببینم😂

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤
دیدی همرو؟ 

آره اینا رو کامل دیدم .. خیلی فیلم دیدم یادم نیست .. سیب ممنوعه تا یجایی خوب بود خیلی کشش دادن دیگه .. 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

اگ طنز دوست داری ستاره شمالی عالیه

اره طنز دوست دارم

غمگین نمیبینم زیاد

چند قسمت هست؟ 

اووووو سیب ممنوعه تا پیرشم باید ببینم😂

اره من دیگه فصل اخرو ندیدم نفهمیدم اخرشم چیشد

مثلا تو درم رو‌بزن هم فصل یکش خوب بود بعد از بستن بهش مسخره شد

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          
اره من دیگه فصل اخرو ندیدم نفهمیدم اخرشم چیشد مثلا تو درم رو‌بزن هم فصل یکش خوب بود بعد از بستن بهش ...

اره واقعا سیب ممنوعه بعد چاتای چرت شد

تو درم را بزن به خاطر اون بچهه، چیه یاد گرفتن سریالو جای حساس کات میکنن........ پنج سال بعد........ 

یک دختر یا پسر داره زنه که از شوهره پنهون کرده😑😐